co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Dnes odpoledne jsem se rozhodl, že za každou cenu namontuju fanfáry. A podařilo se :lol: :lol:
Nejen namontovat, ale i fungují :lol: :lol: :lol:
Původní klakson se mi podařilo najít, demontovat a na originální kabely napojit fanfáry.
Reklama

dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

No vidíš ani pomáhať netrebalo.nabudúce dokážeš aj viac.Len smelo a ked niečo nevieš tak od toho je tu forum .Obrázek
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Mě velice těší že začaly prázdniny. Aspoň na dva měsíce odpadne chystání svačin do školy a řešení synových poznámek. Hurááá. :P :P
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

No a hlavne nemusíš riešiť domáce úlohy.Obrázek
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Vojta píše:Dnes odpoledne jsem se rozhodl, že za každou cenu namontuju fanfáry. A podařilo se :lol: :lol:
Nejen namontovat, ale i fungují :lol: :lol: :lol:
Původní klakson se mi podařilo najít, demontovat a na originální kabely napojit fanfáry.
Tak Vojto konečně se zadařilo po těch šílenejch problémech budeš konečně troubit jako parník.Tak nejezdi okolo vody aby si ty naši námořníci nemysleli že míjej nějaký plavidlo...:-)
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Mě dnes velice potěšilo, že jsem přežil cestu z Mělníka na Českou Lípu. Ty motorkáři jsou fakt šílení. Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

po 3 tyzdnoch odlucenia od Lanosika som na nom nasiel oskrete dvere asi 5x7cm (vyzeralo to skaredo, dokonca aj sused ma na dverach to iste), to ma sice nepotesilo ale potesilo ma ze s pomocou trosku sily a TurtleWaxu to uplne zmizlo co som ani necakal ;)
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Kamarádi, zapomněl jsem se pochlubit s věcí, která mě neuvěřitelně potěšila....když jsem byl u svojí přítelkyně, tak jsem si umyl motor u Kombika. Je to poprvé, co tam byl motor mytý od výroby :oops: tj. 7,5 roku.

Takhle teď vypadá:

Obrázek Obrázek Obrázek
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
faczko76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od faczko76 »

;) Jako novej, gratuluju... Už bych ho měl taky umejt... (3roky asi...) Obrázek
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Mňa dnes potešilo, že si môj syn priniesol domov úplne čerstvý vodičský preukaz. Skúšky robil ešte v piatok ... testy na plný počet bodov a jazda vraj tiež super. Dúfam, že mu šoférovanie bude robiť takú radosť, akú robí mne. Konieckoncom by mal mať šoférčinu v krvi.
Myslíte, že sa láska k autám dedí???
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Gratuluji ješte mu je potřebný koupit nejaký fáro například Leganzičku a bude frajer :lol: :lol: :lol: Jo a hlavne pozor na cestách nie všetci sú slušný a keď zbadajú dákého nováčika tak sú ako prasata ;) Takže prajem vela šťastných KM bez nehôd a iných vecí vždy len samá radosť :lol: :lol: :lol:
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Taky gratuliji a přeji hodně šťastných kilometrů bez nehod. :P :P
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

....no i já se musím podělit s tím, co mi těší ( omlouvám se za psinec )....mějte se hezky Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Iveta

Příspěvek od Iveta »

Jééé to jsou krásní pejsci. A už máte zájemce o štěnátka ? Já mám doma Westíka, jsou mu 3 roky, ale táta ještě není. Nějak mu to nejde... ;)
Serpico

geometrie

Příspěvek od Serpico »

....no a ještě jednou - mile jsem byl překvapen ( jako známý kverulant )u Hadsfords-u Čestlice - pánové a dámy geometrie za 413 Kč a perfecto - tisk samozřejmostí - maximální ochota - bez objednání za 1 hodinu hotov - hráli si s odklonem ( měnil jsem kuláky spodních ramen ) a ten kouzelník s Točný mi něco nastavil ( mizerně geometrii - sbíhavost - napsáno na pravém předním pneu )...kdyby mi to nesfušoval na Točný a něco řek, tak jsem to srovnal u Melichara na stojanovým heveru - chce to propilovat usazení pro tři šrouby místo původních nejtů )...prostě pokud geometrii, tak už jenom s tiskem a přes PC. V Čestlicích se mi to líbilo - chcete se jít domluvit na dílnu s mechanikem - prosím tady jsou dveře...a tak to má být - jak říká palikx, ostatně jemu bych přál takové prostředí....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“