co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Tak Vojto konečně se zadařilo po těch šílenejch problémech budeš konečně troubit jako parník.Tak nejezdi okolo vody aby si ty naši námořníci nemysleli že míjej nějaký plavidlo...Vojta píše:Dnes odpoledne jsem se rozhodl, že za každou cenu namontuju fanfáry. A podařilo se
Nejen namontovat, ale i fungují
Původní klakson se mi podařilo najít, demontovat a na originální kabely napojit fanfáry.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Mňa dnes potešilo, že si môj syn priniesol domov úplne čerstvý vodičský preukaz. Skúšky robil ešte v piatok ... testy na plný počet bodov a jazda vraj tiež super. Dúfam, že mu šoférovanie bude robiť takú radosť, akú robí mne. Konieckoncom by mal mať šoférčinu v krvi.
Myslíte, že sa láska k autám dedí???
Myslíte, že sa láska k autám dedí???
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
pokec
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
geometrie
....no a ještě jednou - mile jsem byl překvapen ( jako známý kverulant )u Hadsfords-u Čestlice - pánové a dámy geometrie za 413 Kč a perfecto - tisk samozřejmostí - maximální ochota - bez objednání za 1 hodinu hotov - hráli si s odklonem ( měnil jsem kuláky spodních ramen ) a ten kouzelník s Točný mi něco nastavil ( mizerně geometrii - sbíhavost - napsáno na pravém předním pneu )...kdyby mi to nesfušoval na Točný a něco řek, tak jsem to srovnal u Melichara na stojanovým heveru - chce to propilovat usazení pro tři šrouby místo původních nejtů )...prostě pokud geometrii, tak už jenom s tiskem a přes PC. V Čestlicích se mi to líbilo - chcete se jít domluvit na dílnu s mechanikem - prosím tady jsou dveře...a tak to má být - jak říká palikx, ostatně jemu bych přál takové prostředí....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico