Podrobný nákres kolajničiek na sedačky
Moderátor: Blue Lanos
Podrobný nákres kolajničiek na sedačky
Chcel by som Vás poprosiť či niekto nemá Podrobný nákres koľajničiek na sedačky. Dnes mi z nej vypadol valček a neviem kde sa presne nachádzajú a koľko ich je. A či je vlasne možná oprava. ďakujem.
- Reklama
Taky mě to trochu zlobí. Jeden zadní váleček na kolejničce je uvolněnej a sedadlo nejde odsunout dozadu, pouze po zastrkávání válečku šroubovákem.
Daewoo Espero 2.0 CD, Peugeot 306 D
Chcete vědět jak koupit novou káru a zaplatit co nejmíň?
NOVINKA na trhu financování nových vozů
Ještě jsem se na to nekoukal, ale určitě jo.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no, pokud vim a vidim to tu v praci kazdy den aspon 5 dene, delame autosedacky a prave listy a pojezdy se tu montuji tak rozdelat se nedaji je to nalisovane, nevim jestli je to stejny ale na stejnym principu takze jsou to dva kusy vlozeny do sebe a mezi nima jsou valecky a na vsech koncich je to zalisovany, teoreticky by to mohlo jit poradnym sroubovakem to vohnout zpatky do prolisu a pak zase z5
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam jsou nýty (ještě jsem se na to nekoukl) tak to půjde. Všechno jde když se chce.ceysy píše:Tak si je to choroba Espera, ze sa im rozpadaju sedacky. pozeral som na to len tak zo spodu a su tam nity, tak neviem co to pojde rozabrat. Ale sai ostane len to tam dat pomocov skrutkovaca. Ma este niekto podobny problem? A ako ho vyriesil?
To bolo asi k tej pripomienke ze choroba espier su rozpadavajuce sa sedacky . Moja sedacka bola paradne rozlamana vratane vyskoveho nastavovania. Mozem potvrdit ze aj na sedacke z rumcajzovho anglicaku uz bolo vidno stopy po zvaracke takze ta choroba postihuje aj v zamori. Po sikovnej pracicke JRDcka mi uz v aute nic nevrze. A to som prvy rok pripisoval vrzanie rozlamanej sedacky gumenym castiam napravy . Uz mi v interieri len nejake veci klepu ale aj tym vyhlasim vojnu tesnenim do okien.JRD McLAREN píše:..hmm..
f sobotu som zvaral ppp-ho sedacku..
No tak vcera sa aj mne zlomilo sedadlo vodica. No nezlomiula sa kolajnica, ale plech ktory drzi operadlo na sedaku, pri tom sklapacom klbe, ktory nastavuje sklon operadla... snad sa ten tenky plech pri tom klbe bude dat nejako zavarit.... nemate s tym niekto skusenost?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
sedadlo hotove
stacilo rozobrat sedak od molytanu, z operqdla odmontovat klb a jemne to CO2 zvarackou privarit... hodina prace a je to...
stacilo rozobrat sedak od molytanu, z operqdla odmontovat klb a jemne to CO2 zvarackou privarit... hodina prace a je to...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo