Podrobný nákres kolajničiek na sedačky

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
ceysy

Podrobný nákres kolajničiek na sedačky

Příspěvek od ceysy »

Chcel by som Vás poprosiť či niekto nemá Podrobný nákres koľajničiek na sedačky. Dnes mi z nej vypadol valček a neviem kde sa presne nachádzajú a koľko ich je. A či je vlasne možná oprava. ďakujem.
Reklama

Prefin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prefin »

Taky mě to trochu zlobí. Jeden zadní váleček na kolejničce je uvolněnej a sedadlo nejde odsunout dozadu, pouze po zastrkávání válečku šroubovákem.
Daewoo Espero 2.0 CD, Peugeot 306 D
Chcete vědět jak koupit novou káru a zaplatit co nejmíň?
NOVINKA na trhu financování nových vozů
ceysy

Příspěvek od ceysy »

Prefin píše:Taky mě to trochu zlobí. Jeden zadní váleček na kolejničce je uvolněnej a sedadlo nejde odsunout dozadu, pouze po zastrkávání válečku šroubovákem.
A da sa to nejak opravit? Je mozne kolajnicky rozobrat?
Prefin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prefin »

Ještě jsem se na to nekoukal, ale určitě jo.
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

no, pokud vim a vidim to tu v praci kazdy den aspon 5 dene, delame autosedacky a prave listy a pojezdy se tu montuji tak rozdelat se nedaji je to nalisovane, nevim jestli je to stejny ale na stejnym principu takze jsou to dva kusy vlozeny do sebe a mezi nima jsou valecky a na vsech koncich je to zalisovany, teoreticky by to mohlo jit poradnym sroubovakem to vohnout zpatky do prolisu a pak zase z5
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ceysy

Příspěvek od ceysy »

Tak si je to choroba Espera, ze sa im rozpadaju sedacky. pozeral som na to len tak zo spodu a su tam nity, tak neviem co to pojde rozabrat. Ale sai ostane len to tam dat pomocov skrutkovaca. Ma este niekto podobny problem? A ako ho vyriesil?
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..hmm..
f sobotu som zvaral ppp-ho sedacku..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Prefin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prefin »

ceysy píše:Tak si je to choroba Espera, ze sa im rozpadaju sedacky. pozeral som na to len tak zo spodu a su tam nity, tak neviem co to pojde rozabrat. Ale sai ostane len to tam dat pomocov skrutkovaca. Ma este niekto podobny problem? A ako ho vyriesil?
Pokud tam jsou nýty (ještě jsem se na to nekoukl) tak to půjde. Všechno jde když se chce.
ppp

Příspěvek od ppp »

JRD McLAREN píše:..hmm..
f sobotu som zvaral ppp-ho sedacku..
To bolo asi k tej pripomienke ze choroba espier su rozpadavajuce sa sedacky :). Moja sedacka bola paradne rozlamana vratane vyskoveho nastavovania. Mozem potvrdit ze aj na sedacke z rumcajzovho anglicaku uz bolo vidno stopy po zvaracke takze ta choroba postihuje aj v zamori. Po sikovnej pracicke JRDcka mi uz v aute nic nevrze. A to som prvy rok pripisoval vrzanie rozlamanej sedacky gumenym castiam napravy :). Uz mi v interieri len nejake veci klepu ale aj tym vyhlasim vojnu tesnenim do okien.
kasma

Příspěvek od kasma »

No tak vcera sa aj mne zlomilo sedadlo vodica. No nezlomiula sa kolajnica, ale plech :!: ktory drzi operadlo na sedaku, pri tom sklapacom klbe, ktory nastavuje sklon operadla... snad sa ten tenky plech pri tom klbe bude dat nejako zavarit.... nemate s tym niekto skusenost?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
kasma

Příspěvek od kasma »

sedadlo hotove :D
stacilo rozobrat sedak od molytanu, z operqdla odmontovat klb a jemne to CO2 zvarackou privarit... hodina prace a je to... :D
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“