co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Slam

Příspěvek od Slam »

vado píše:Dnes ma potesila zmena pracovnej doby. Namiesto 7.30 - 15.30 chodim od dnes 6.00 - 14.00.
To je nejak malo, ne? Ze zakona prece "mas narok" na pulhodinovou prestavku nejpozdeji po 6 hodinach prace? :shock: Do zavorek jsem to dal proto, protoze narok sice mas, ale o tu pulhodinu se Ti pak prodluzuje nominalni pracovni doba, i kdyz si zadnou prestavku nedas! :roll: S tim vedrem to znam moc dobre, kolegove na druhe strane chodby maji ted prijemny chladek, no ja kdybych nemel metr od sebe vetrak (klimatizace je utopie) na max. otacky, nemohl bych se ani nadechnout. :( Dokonce ani v zime tu moc zima neni, takze skoro cely rok muzu do prace chodit v tricku a kratasech. Hold barak cely ze skla a do 2 velkych oken cely den prazi slunce... :?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Slam píše: To je nejak malo, ne? Ze zakona prece "mas narok" na pulhodinovou prestavku nejpozdeji po 6 hodinach prace? :shock: Do zavorek jsem to dal proto, protoze narok sice mas, ale o tu pulhodinu se Ti pak prodluzuje nominalni pracovni doba, i kdyz si zadnou prestavku nedas!
No, ja patrim do tej na SK najviac nenavidenej kategorie zamestnancov, t.j. "statny zamestnanec :roll: ", nieco ako simone ci -peha-. Takito sa neriadia zakonnikom prace, ale trochu inym zakonom a tam je stanovena prac. doba pre mna, ako kancelarskeho povalovaca na 40 hodin / tyzden (pokial nieco nehori :lol: )
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Mňa dnes potešilo krásne B zo skúšky z informatiky. A je to o to príjemnejšie, že to bola posledná skúška v ročníku. Znamená to teda, že mám prádzniny!!!!
Teoreticky som už druháčka :).
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no to je hezka pozitivni zprava :D skoda ze jich neni vic :(
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

palikx píše:no to je hezka pozitivni zprava :D skoda ze jich neni vic :(
Čítala som, čo sa ti prihodilo.... je mi to ľúto. Ťažko povedať, či sa nájde... bohužiaľ štatistiky vravia, že skôr nie ako áno. Tento pocit nepoznám. Ked nám auto vykradli, cítila som zlosť. Keby mi ukradli auto, tak by to bola asi tiež zlosť, ale aj bezmocnosť a hlavne obrovské sklamanie.
Nádej zomiera posledná..... hádam, ešte dýcha...
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

LIFELIKE píše:Mňa dnes potešilo krásne B zo skúšky z informatiky. A je to o to príjemnejšie, že to bola posledná skúška v ročníku. Znamená to teda, že mám prádzniny!!!!
Teoreticky som už druháčka :).
Taky jsem dostal z informatiky B... :lol: ...ale bohužel ještě musím vyválčit poslední zkoušku - tu nejtěžší...makroekonomii...a pak budu taky druhák... :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

-peha- píše:Keby si došiel do Baldovca tak by si si nemusel stežovať :twisted: Jo proč pak vúbec byla ta absence có :D
Ja se te bojim :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Teda já sa naštvem a čo najskôr sa vydám do Zambéra a uvidíš Ty PLANTÁŽNÍKU :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A dnes ma potešilo že som dorazil na rekondičný pobyt do Liptovského Jána a počasí je perfektné teplúčko a pohoda od zajtra mám procedúry-masáže a kúpele bublinkové jo a dnes som len tak vybehol na hodinku na huby a našiel som za pol hodenku 35 takých to krásavcou úplne zdravých a tak ráno idem zasa jo a fachčí mi tu netík síce trocha pomalšie ako doma ale aj tak vás budem otravovať :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

hezkyyyyy ja chci takyyy.ze bych osedlal formana a vyrazil na slovensko na houby? no asi ne :( ale je to teda nadhera.asi se o vikendu pujdu uklidnit nekam do lesa.
Simson s 51
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Teda peha taky závidím.Já byl dnes taky v lese našel jsem ale takový krasavce ne.Já teda sbírám pomalu všechno :lol: Kdysi jsem i zkoušel i Hadovku smrdutou.Sbírá se vejce když ještě není prasklý.Oloupe se šlupka komu vadí rosol tak se umyje a tepelně upravit.Ale jak říkám nic moc zkoušel jsem to protože Smotlacha psal že je to jedlí a měl pravdu ale chuťově nic moc jako sirové brambory :lol: Ale jinak znám hodně hub které jsou po úpravě chuťově lepší i jak hřiby!Vždy záleží jaké jídlo z hub se připravuje.
Ať nám jezdí a nezlobí :P
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To jo houby sou krásné strašne rád je zbírám a hlavne rád chodím po lese a ten je tady nádherný no a to je vlastne to co mne teší 14 dní absoludního oddychu od každodení práce :lol: :lol: :lol:

Tady se koupu hlavne v noci i dneska tam ze chvíli jdu volá sa to kaďa Obrázek [URL=http://ukazto.com/?img=DSC02802.jpg][IMG]
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no nadhera chlape.asi se do te vasi zeme prijedu brzy podivat.byl jsem dohodnuty s bluem ale asi to pada jelikoz formanem tam nejedu.az se pojistovna predvede poridim neco co tam k vam snad dojede.ale tak pekny to uz nebude nestoji to za ty problemy.
tak si to pekne uzij v te kadi
Simson s 51
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No asi by si si mnel pořídit auto (Leganza) sem si myslel :lol: :lol: :lol: Jo keby si sa vybral na slovač tak v okolí Rožňavy je taky krásne takže sa ozvy keby dačo a poriešíme to :D :D :D Jinak tady na Orave je fakt parádička a ubytování není až tak hrozný :D :D :D

Obrázek
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

:D sis myslel jo? :D no ja nevim sic auto hezky ale 2,0 benzin to pro me asi neni.maximalne 2,0 nafta a to tam nejak nedavali.
uvidime co bude.
jinak zpet k tematu co me potesilo koukal jsem na tuning forum a tam se par aut naslo sice to trvalo ale nasly se.tak treba mam jeste sanci.
Simson s 51
Odpovědět

Zpět na „POKEC“