To je nejak malo, ne? Ze zakona prece "mas narok" na pulhodinovou prestavku nejpozdeji po 6 hodinach prace?vado píše:Dnes ma potesila zmena pracovnej doby. Namiesto 7.30 - 15.30 chodim od dnes 6.00 - 14.00.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To je nejak malo, ne? Ze zakona prece "mas narok" na pulhodinovou prestavku nejpozdeji po 6 hodinach prace?vado píše:Dnes ma potesila zmena pracovnej doby. Namiesto 7.30 - 15.30 chodim od dnes 6.00 - 14.00.
No, ja patrim do tej na SK najviac nenavidenej kategorie zamestnancov, t.j. "statny zamestnanecSlam píše: To je nejak malo, ne? Ze zakona prece "mas narok" na pulhodinovou prestavku nejpozdeji po 6 hodinach prace?Do zavorek jsem to dal proto, protoze narok sice mas, ale o tu pulhodinu se Ti pak prodluzuje nominalni pracovni doba, i kdyz si zadnou prestavku nedas!
Čítala som, čo sa ti prihodilo.... je mi to ľúto. Ťažko povedať, či sa nájde... bohužiaľ štatistiky vravia, že skôr nie ako áno. Tento pocit nepoznám. Ked nám auto vykradli, cítila som zlosť. Keby mi ukradli auto, tak by to bola asi tiež zlosť, ale aj bezmocnosť a hlavne obrovské sklamanie.palikx píše:no to je hezka pozitivni zpravaskoda ze jich neni vic
Taky jsem dostal z informatiky B...LIFELIKE píše:Mňa dnes potešilo krásne B zo skúšky z informatiky. A je to o to príjemnejšie, že to bola posledná skúška v ročníku. Znamená to teda, že mám prádzniny!!!!
Teoreticky som už druháčka.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |