ako sa kradne Defend Lock a podobne zamky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
alarm a zlodeji
jo rooming tam je protoze pouzivam plnohodnotnou tandemovou kartu ale protoze vis o pohybu auta v 6-ti vterinach !!! (v mem pripade i pri odemceni dalkou nebo mechanicky dveri - a to ten zlodej jeste nesedi ani v aute) da se lecos podniknout aby ti auto neodvezli nebo nenalozili. navic jak jsem psal umim pripadne auto mobilem znehybnit. mohu do nej kvalitne poslouchat jestli se opravdu neco deje a jinak jak jsem psal je mozne pouzit navi simku a na pc vidis ihned jestli je auto kde ma byt nebo po ktere silnici a kam se pohybuje. dalsi moznost je posledni model, ktery dokaze navic prenaset mms fotky primo na tvuj mobil.
ve spojeni se skrytym vypinacem benz. pumpy nebo vstriku je auto na nejakou chvili celkem jiste. a pokud to nekomu nestaci da se v aute umistit treba oslepujici granat, ktery povelem z mobilu nechas v tom spravnem okamziku explodovat...............
co k tomu jeste dodat
zdravim
ve spojeni se skrytym vypinacem benz. pumpy nebo vstriku je auto na nejakou chvili celkem jiste. a pokud to nekomu nestaci da se v aute umistit treba oslepujici granat, ktery povelem z mobilu nechas v tom spravnem okamziku explodovat...............
co k tomu jeste dodat
zdravim
Matiz-800 SE rok 2001 - Plzeň
- Reklama
Re: re
janto píše:a kde pak vezmu asi tak tvuj email ?
leda tak na PM
nebo mi na muj PM pasli tvuj email
bandolik@senam.cz
sem si to neuvědomil
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
n
ak mozes posli mi to na mail nech sa dozviem niceo nove.... JA by som nerad nieco riesil nejakymi oslepujucimi granatmi hlavne ak by to auto bolo v pohybe , to by mi z neho asi vela neostalo.....
milan.kochan@gmail.com
milan.kochan@gmail.com
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
Re: n
MilanK píše:ak mozes posli mi to na mail nech sa dozviem niceo nove.... JA by som nerad nieco riesil nejakymi oslepujucimi granatmi hlavne ak by to auto bolo v pohybe , to by mi z neho asi vela neostalo.....
milan.kochan@gmail.com
Bylo myšleno více méně obrazně tak ne že to vezmeš doslova...........
Re: re
bandolik píše:janto píše:a kde pak vezmu asi tak tvuj email ?
leda tak na PM
nebo mi na muj PM pasli tvuj email
bandolik@senam.cz
sem si to neuvědomil
pokusul jsem se ti tu informaci odslat na tvuj email ale prisla zpet jako nedorucitelna - byl jsem tvym servrem odmitnut !!
tak ti to poslu na zdejsi interni PM
tak jsem si prohledl video z prvniho prispevku a docela kjsem se lekl.na co vubec zamykat?navic me to presvedcilo ze ta pojistka co jsem si loni udelal je asi jedine rozumne zabezpeceni.ted jeste uvazuji o gps nebo mobilnim vyhledavani.to jsou uzitecne veci.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Pěkný den.
No toto je dobrý v Americe chytli zloděje že měl klasiku převodovku a oni byli zvyklí na automat
http://www.ceskenoviny.cz/magazin/zajim ... ?id=258783
Patří to zpíš do fóru docela mě to pobavilo.
Ať nám jezdí a nezlobí
No toto je dobrý v Americe chytli zloděje že měl klasiku převodovku a oni byli zvyklí na automat
http://www.ceskenoviny.cz/magazin/zajim ... ?id=258783
Patří to zpíš do fóru docela mě to pobavilo.
Ať nám jezdí a nezlobí
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Veru aj manželke tak podobne otvorili TICO,len poškodili ten pliešok a šľohli rádio,zato mne na GETZe pred 3 rokmi rozbili okno,škoda 6568sk a samotne radio sa dalo kúpiť za 6490 Sk.
Inak čo sa týka tých zámkov,kdesi som čítal,ako policajný expert s kamennou tvárou konštatoval,že zlodeji sú o krok vpred ako zabezpečovacia technika a vždy to tak,žiaľ,bude.
Nuž naozaj,by krádežiam vo veľkom zamedzila legislatíva,prísnejšie tresty,len za pokus o prekonanie dôkladnejšieho zabezpečovacieho zariadenia oveľa väčšia pálka a za použitie nejakej modernej techniky ako PC,teda note book pri krádeži,ešte raz taká,teda za krádež aspoň 5 rokov,za pokus o znásilnenie defendlocku a pod 10 a za použitie nejakého výdobytku modernej techniky na trestnu činnost aspoň 15 v trojke,ale ha,ha,ha,potom sme sa zobudili a mysleli sme si,že sme v právnom štáte.Ziaľ kým u nás väčšie práva ten,čo zákony porušuje,ako ten čo ich ctí a rešpektuje,nič sa nezmení.
Fakt len kúpiť typ voza o ktorý zlodeji nejavia prílisny záujem,ako všetky korejce,alebo Ople Astra Classic I , a pod.
Hovorí sa obecne jedno:
Keď má raz zlodej tvoj voz vytipovaný,nepomôže ti,ani keď by sisi ho dal pomaly do spálne pod posteľ.....Tak ti ho šlohnú,keď si pôjdeš kúpiť rohlíky,pree sámoškou,ako sa stávalo v prípade tých lízingových krádeží
Vychádza z toho jediné,logické,ako to vtedy povedal aj ten policajný expert:
NIE JE možné zabrániť prípadnej krádeži auta,je možné,len ukradnuté auto nájsť pomocou vyhľadávajúcich zariadení,ale aj to záleží od mnoho oklností a aj od šťastia.
Inak čo sa týka tých zámkov,kdesi som čítal,ako policajný expert s kamennou tvárou konštatoval,že zlodeji sú o krok vpred ako zabezpečovacia technika a vždy to tak,žiaľ,bude.
Nuž naozaj,by krádežiam vo veľkom zamedzila legislatíva,prísnejšie tresty,len za pokus o prekonanie dôkladnejšieho zabezpečovacieho zariadenia oveľa väčšia pálka a za použitie nejakej modernej techniky ako PC,teda note book pri krádeži,ešte raz taká,teda za krádež aspoň 5 rokov,za pokus o znásilnenie defendlocku a pod 10 a za použitie nejakého výdobytku modernej techniky na trestnu činnost aspoň 15 v trojke,ale ha,ha,ha,potom sme sa zobudili a mysleli sme si,že sme v právnom štáte.Ziaľ kým u nás väčšie práva ten,čo zákony porušuje,ako ten čo ich ctí a rešpektuje,nič sa nezmení.
Fakt len kúpiť typ voza o ktorý zlodeji nejavia prílisny záujem,ako všetky korejce,alebo Ople Astra Classic I , a pod.
Hovorí sa obecne jedno:
Keď má raz zlodej tvoj voz vytipovaný,nepomôže ti,ani keď by sisi ho dal pomaly do spálne pod posteľ.....Tak ti ho šlohnú,keď si pôjdeš kúpiť rohlíky,pree sámoškou,ako sa stávalo v prípade tých lízingových krádeží
Vychádza z toho jediné,logické,ako to vtedy povedal aj ten policajný expert:
NIE JE možné zabrániť prípadnej krádeži auta,je možné,len ukradnuté auto nájsť pomocou vyhľadávajúcich zariadení,ale aj to záleží od mnoho oklností a aj od šťastia.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Ten GPS a SIM kontrola su dobre veci ale.... ak niekto tvoje auto potrebuje NEMAŠ ŠANCU. Prihoda /skutočna/ kolega kupil nove auto prišli za ním páni... že nech predá.On že nie, tak potom že ajtak bude to auto ich a on bude bez peňazí?? A výsledok ?po zvážení radšej predal
Je jedno čo tam je za zabezpečenie ak ho chcu budu ho mať hoc aj s tebou / to je najhorší variant//
Je jedno čo tam je za zabezpečenie ak ho chcu budu ho mať hoc aj s tebou / to je najhorší variant//
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mne zas rozprával kamarát jednu historku,čo sa stala v Petržalke ešte niekedy okolo r.1992,že sa večer rozhúkal alarm na Peugeote 405,majiteľ nelenil a zbehol dole k autu,ale tam ho už vítali zlodeji so "striekačkami" v ruke vraj "To je fajn,že ideš,navaľ kľúče....!!!!!!"
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L