ako sa kradne Defend Lock a podobne zamky

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

janto

alarm a zlodeji

Příspěvek od janto »

jo rooming tam je protoze pouzivam plnohodnotnou tandemovou kartu ale protoze vis o pohybu auta v 6-ti vterinach !!! (v mem pripade i pri odemceni dalkou nebo mechanicky dveri - a to ten zlodej jeste nesedi ani v aute) da se lecos podniknout aby ti auto neodvezli nebo nenalozili. navic jak jsem psal umim pripadne auto mobilem znehybnit. mohu do nej kvalitne poslouchat jestli se opravdu neco deje a jinak jak jsem psal je mozne pouzit navi simku a na pc vidis ihned jestli je auto kde ma byt nebo po ktere silnici a kam se pohybuje. dalsi moznost je posledni model, ktery dokaze navic prenaset mms fotky primo na tvuj mobil.
ve spojeni se skrytym vypinacem benz. pumpy nebo vstriku je auto na nejakou chvili celkem jiste. a pokud to nekomu nestaci da se v aute umistit treba oslepujici granat, ktery povelem z mobilu nechas v tom spravnem okamziku explodovat...............
co k tomu jeste dodat

zdravim
Matiz-800 SE rok 2001 - Plzeň
Reklama

bandolik

Příspěvek od bandolik »

pošli mi to taky na mail prosím :lol:
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka :-)
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě

člen AVEO FANKLUBU
janto

re

Příspěvek od janto »

a kde pak vezmu asi tak tvuj email ?
leda tak na PM

nebo mi na muj PM pasli tvuj email

:?:
bandolik

Re: re

Příspěvek od bandolik »

janto píše:a kde pak vezmu asi tak tvuj email ?
leda tak na PM

:lol:
bandolik@senam.cz
sem si to neuvědomil :lol: :lol:
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka :-)
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě

člen AVEO FANKLUBU
MilanK
Kontaktovat uživatele:

n

Příspěvek od MilanK »

ak mozes posli mi to na mail nech sa dozviem niceo nove.... JA by som nerad nieco riesil nejakymi oslepujucimi granatmi hlavne ak by to auto bolo v pohybe , to by mi z neho asi vela neostalo.....
milan.kochan@gmail.com
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
janto

Re: n

Příspěvek od janto »

MilanK píše:ak mozes posli mi to na mail nech sa dozviem niceo nove.... JA by som nerad nieco riesil nejakymi oslepujucimi granatmi hlavne ak by to auto bolo v pohybe , to by mi z neho asi vela neostalo.....
milan.kochan@gmail.com

Bylo myšleno více méně obrazně tak ne že to vezmeš doslova...........
janto

Re: re

Příspěvek od janto »

bandolik píše:
janto píše:a kde pak vezmu asi tak tvuj email ?
leda tak na PM

bandolik@senam.cz
sem si to neuvědomil :lol: :lol:

pokusul jsem se ti tu informaci odslat na tvuj email ale prisla zpet jako nedorucitelna - byl jsem tvym servrem odmitnut !!
tak ti to poslu na zdejsi interni PM
karstn

Příspěvek od karstn »

Taky bych se rad o tom vice dozvedel. Muzes mi to poslat na karstn@post.cz

Dik
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak jsem si prohledl video z prvniho prispevku a docela kjsem se lekl.na co vubec zamykat?navic me to presvedcilo ze ta pojistka co jsem si loni udelal je asi jedine rozumne zabezpeceni.ted jeste uvazuji o gps nebo mobilnim vyhledavani.to jsou uzitecne veci.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den. :D
No toto je dobrý v Americe chytli zloděje že měl klasiku převodovku a oni byli zvyklí na automat :lol:
http://www.ceskenoviny.cz/magazin/zajim ... ?id=258783
Patří to zpíš do fóru docela mě to pobavilo.
Ať nám jezdí a nezlobí :P
skokan

Příspěvek od skokan »

Moje nubira má památku na minulou neděli. Nechal jsem ji stát u lesa za Tišnovem a někdo ji vybral, kdyby aspoň tak amatérsky nezkurvil zámek, ruky bych mu usek Obrázek
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Veru aj manželke tak podobne otvorili TICO,len poškodili ten pliešok a šľohli rádio,zato mne na GETZe pred 3 rokmi rozbili okno,škoda 6568sk a samotne radio sa dalo kúpiť za 6490 Sk.
Inak čo sa týka tých zámkov,kdesi som čítal,ako policajný expert s kamennou tvárou konštatoval,že zlodeji sú o krok vpred ako zabezpečovacia technika a vždy to tak,žiaľ,bude.
Nuž naozaj,by krádežiam vo veľkom zamedzila legislatíva,prísnejšie tresty,len za pokus o prekonanie dôkladnejšieho zabezpečovacieho zariadenia oveľa väčšia pálka a za použitie nejakej modernej techniky ako PC,teda note book pri krádeži,ešte raz taká,teda za krádež aspoň 5 rokov,za pokus o znásilnenie defendlocku a pod 10 a za použitie nejakého výdobytku modernej techniky na trestnu činnost aspoň 15 v trojke,ale ha,ha,ha,potom sme sa zobudili a mysleli sme si,že sme v právnom štáte.Ziaľ kým u nás väčšie práva ten,čo zákony porušuje,ako ten čo ich ctí a rešpektuje,nič sa nezmení.
Fakt len kúpiť typ voza o ktorý zlodeji nejavia prílisny záujem,ako všetky korejce,alebo Ople Astra Classic I , a pod.
Hovorí sa obecne jedno:
Keď má raz zlodej tvoj voz vytipovaný,nepomôže ti,ani keď by sisi ho dal pomaly do spálne pod posteľ.....Tak ti ho šlohnú,keď si pôjdeš kúpiť rohlíky,pree sámoškou,ako sa stávalo v prípade tých lízingových krádeží :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Vychádza z toho jediné,logické,ako to vtedy povedal aj ten policajný expert:
NIE JE možné zabrániť prípadnej krádeži auta,je možné,len ukradnuté auto nájsť pomocou vyhľadávajúcich zariadení,ale aj to záleží od mnoho oklností a aj od šťastia. 8)
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

Ten GPS a SIM kontrola su dobre veci ale.... ak niekto tvoje auto potrebuje NEMAŠ ŠANCU. Prihoda /skutočna/ kolega kupil nove auto prišli za ním páni... že nech predá.On že nie, tak potom že ajtak bude to auto ich a on bude bez peňazí?? A výsledok ?po zvážení radšej predal
Je jedno čo tam je za zabezpečenie ak ho chcu budu ho mať hoc aj s tebou / to je najhorší variant// :cry:
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Mne zas rozprával kamarát jednu historku,čo sa stala v Petržalke ešte niekedy okolo r.1992,že sa večer rozhúkal alarm na Peugeote 405,majiteľ nelenil a zbehol dole k autu,ale tam ho už vítali zlodeji so "striekačkami" v ruke vraj "To je fajn,že ideš,navaľ kľúče....!!!!!!" :? :? :? :( :( :( :( :!:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „POKEC“