Myslím si že môže byť problém že my zle ukazuje ručička palivomeru, alebo mi mi nesvieti kontrolka rezery.
Ako by som najjednoduchšie zistil či mam vypálenu kontrólku rezervy?
Ako správne nadstaviť ukazovateľ palivomeru?
Ďakujem za rady a typy.

Moderátor: Blue Lanos
Dnes som to skúšal. Žiarovka v prístrojovke je dobra. Len neviem ktorý klábel mám priložiť na kostru. Je tam trojkolík. Myslim že sú tam farby červená biela a čierna. V červenom a bielom kábli je napätie.dedo.miki píše:Kontrolku preveríš tak ,že kábel z plaváka priložíš na kostru a musí svieťiť.
Kolego a nemáš stejný problém jako já u Nesii? Skus rozříznout ten černý plast co kryje konektor na kostru. Já ho sundal a podtím byl ten konektor total zarostlý,protože je měděný.ceysy píše:Dnes som to skúšal. Žiarovka v prístrojovke je dobra. Len neviem ktorý klábel mám priložiť na kostru. Je tam trojkolík. Myslim že sú tam farby červená biela a čierna. V červenom a bielom kábli je napätie.dedo.miki píše:Kontrolku preveríš tak ,že kábel z plaváka priložíš na kostru a musí svieťiť.
Ako mám postupovať aby rozsvietil pažravé oko?
Môžem spojiť napr. červený kábel s čiernim,alebo červený s karosériou aby som to ukostril?
presne se to zmerit neda, to podle toho jak a kde jezdiz, spotrebu ovlivni vsechno: pocasi, tezka noha, klima, gumy atd.......... pocitej prumer 8,5l/100km pri 50l v nadrziceysy píše:Chcel by som vediet kolko KM prejdem na plnu nadrž na Epere. Meral to niekto?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |