V pohode-ved nespomínam,že som s kalosm nebol spokojný,ale nemal som nervy behať do servisu,lebo vždy to poskladali na h...prvy krat ked menili ložiska v prevod.som čakal mesiac na ne,pokial to doviezli z budapešti-čo je to tu za rohom...potom to bolo tesnenie na prevodovke,raz obal prevodovky,potom zasa tesnenie prevodovky ale na druhej strane....islo mi o servis! je od ruky robia tam asi nejaký mantineli,čo doslova nevedia poskladať vec bez toho,že by som nemusel prísť nazad kôli ich odvedenej práce.A tak isto spomínam aj to,že keby som kúpil opel,tak zasa som v tej firme.Čo servis,to dovolenka,lebo fak je to na takom mieste,že sa až človek diví,koho mohlo napadnúť dať predajňu na dialnicu...tak ať Vám to jezdííííí!!!!! P.S.kupil som FORD fiesta,1.25i 16V,55kW a cena bola perfektná-na tú výbavu:330000SK aj s met.(klíma,el.zrkadla +vyhrievanie,servo,nast.volant,sedadlo,el.okna,vyhrievane čelne sklo,pal. počítač,momentalna spotreba,dojazd....,hmlovky aj v predu,central s dial.aj na kufor,strieb.met.,zabudovane radio s cd,takze nemaju to ako ukradnut,jedine,že by si zobrali 1/3palub.dosky,a tak dalej-proste komplet výbava...papá to 4,7l mimo mesto,)na prvý pohlad ma až tak velmi nezaujal-hlavne tie bradavice na očiach...ale po dôkladnejšom obzretí čím dalej,tým viac mi začal ísť pod kožu...Pri jazde som mal plnú kontrolu nad ním,má presné radenie a servo reaguje naozaj citlivo a presne.Proste drží to ako prilepené na vozovke a mal som z neho velmi dobrý pocit..nie je taký priestranný ako kalos,ale má zasa ine výhody... pre taku 3člennu rodinu to stačí a hlavne servis je blízko a štandardné čakanie na opravu je 24hod.prípadne velmi vážnej opravy do 5dní.to samozrejme zistím až keď k tomu dôjde.. Takže tak...
TO JE "ON"

Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať..

)
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať

Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes