Jak jste spokojeni s Kalosem?
Moderátor: Blue Lanos
Jak jste spokojeni s Kalosem?
Mohli byste mi prosím napsat jak jste spokojeni s Kalosem?
- Reklama
Re: Jak jste spokojeni s Kalosem?
mám 1.2 DOHC je to živý ale s kopcema se musí nejprve dobře rozject pak se nedá zastavitkraťas píše:Mohli byste mi prosím napsat jak jste spokojeni s Kalosem?
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá na brzdy. zkus navštávit servisvebster píše:mám 1.2 DOHC je to živý ale s kopcema se musí nejprve dobře rozject pak se nedá zastavitkraťas píše:Mohli byste mi prosím napsat jak jste spokojeni s Kalosem?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Krtku, ty jsi ale ftipny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já mám 1.4 sedan. Jsem spokojenej až na ta malá kola. A ještě něco, při studených startech tam potom někde rachotí(asi v motoru). Když sešlápnu spojku tak to nedělá. Až se motor zahřeje tak to přestane. Jak seš na tom Ty?
Toto iste mi robi Lanos, tiez tam nieco vydava divne zvuky ale snazim sa nevsimat si to.kraťas píše:Já mám 1.4 sedan. Jsem spokojenej až na ta malá kola. A ještě něco, při studených startech tam potom někde rachotí(asi v motoru). Když sešlápnu spojku tak to nedělá. Až se motor zahřeje tak to přestane. Jak seš na tom Ty?
Naposledy upravil(a) mrk dne pon led 17, 2005 10:37, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Blue Lanos
nene on tam chcel napsat ze "se nedat zastavit" pac sa potom v kopci nerozjede. To iste sa stane aj lanosovi a potom ho musim tocit aby sa hybalKrtek píše:To vypadá na brzdy. zkus navštávit servisvebster píše:mám 1.2 DOHC je to živý ale s kopcema se musí nejprve dobře rozject pak se nedá zastavitkraťas píše:Mohli byste mi prosím napsat jak jste spokojeni s Kalosem?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Rachot studeného auta
To rachocení dělá předlohová hřídel v převodovce při studeném oleji. Motor to určitě není, protože by to nereagovalo na spojku. Mě to též dělá a dělala i Nexie.
Re: Rachot studeného auta
Cau,HANYZ! Prosím ta,čo si stym urobil,ak si s tym nieco vôbec robil,lebo to zrovna tiež riešim.Vymenili mi spoj.ložisko a tym to samozrejme nebolo...Tak som to nechal v servise na "pozorovanie".Som zvedavý,čo stým urobia.Ako si na tom s tým ty? Inak tento problem opisujem vna fore.Ložisko spojky.Hanyz píše:To rachocení dělá předlohová hřídel v převodovce při studeném oleji. Motor to určitě není, protože by to nereagovalo na spojku. Mě to též dělá a dělala i Nexie.
Naposledy upravil(a) Muco dne pát bře 09, 2007 15:01, celkem upraveno 1 x.
kalos
Jestli tedy původní otázka byla jak jste spokojený?Tak já zatím jsem.Krom toho že mi servis vyměnil lambda sondu jelikož mi svítil chek(3x).Tak vlastně v pohodě.Zas tak moc to nežere(nejsem závodník) jsem tak na 6,5l.Jede to brzdí to svítí to co víc si přát. .To jsem v tanku neměl .hoj