Zacinam NEZNASAT vtakov
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To Peha: jsem na tom podobně, jenom mě přišlo k smíchu podání příspěvků některých přispivatelů. Jasně, umyji auto a nevydrží to ani tři dny. Buď začně pršet, nebo to posere pták. Ten druhý případ je horší, vypadá to hnusně a když ty vtáci žerou nějaké ovoce, jsou ty hovna i agresivní na laku. Tak že hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr na ně, má kočka to umí.
- Reklama
Takze tady je vyse popsana udalost fotograficky zdokumentovana: 1. fotka je stav, kdy jsem se vratil k autu po odchodu z prace a na druhem je fotka "o neco pozdeji", tj. po rucnim otryskani vodou a vysuseni. Nemusim snad ani dodavat, ze jeste ten vecer zacalo prset...Slam píše:Jeee, ani nevis, jak jsme rad, ze v tom nejsem sam! Fakt uz jsem zacinal mit mindraky, ze si zrovna na me vtaci zasedli, ponevadz mam uplne stejne zkusenosti a problemy (ver, ze na cerne metalize vypadaji ta "hovinka" jeste "lepe" na jakekolil jine svetlejsi barve ) - taky jen kvuli tomu vozim neustale flasku vody a papirove ubrousky + hadru. Kdyz nezapomenu, tak sem dam odpoledne i fotku z jednoho nedavneho "naletu" (zrejme letajiciho slona) - takove livance pres pulku auta jsem jeste nezazil - nastesti ten tvor atakoval muj vuz asi chvili pred mym prichodem, protoze to zrejme jeste neprischlo, nebot kdyz jsem ihned uhanel k benzince (musel jsem se spolehnout na zrcatka, zadnim oknem nebyl ani poradne videt), tak jsem to v boxu s rucnim mytim kupodivu celkem dobre a bez trvalych nasledku otryskal vodou (bylo to dost nechtune, jak ty flakoty "hmoty" odlitavaly na vsechny strany) a pak jeste vyskrabal ze zahybu gumy.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Honza Beneš
Já parkuju pod svým majestátním dubem, a posraný to mám furt. Teda hlavně v zimě to bylo horší, teď jak se strom olistil, tak toho už tolik nepropadne.. A samozřejmě trefujou i za letu, minulej tejden jsem dostal dvojzásah za jízdy, takže jsem to hned spláchnul ostřikovačem. Ještě že nejsem ňákej cíťa, jinak se mi moh z toho leknutí protočit kufr
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jó onehdá chodila v telce reklama na leštenku co se potom daj na kapote smažit vejce a tam myslím že Calibru šoupli do voliéry s holubama no a potom tak vypadala jako ta Vectra a stačilo párkát hedříčkem namočeným v přípravku a auto bylo opět jako nový
Hele Mipo keď tak čítam to tvoje vyznanie tak sa tiež neviem udržať smiechu ale to asi ža fakt cudzie nešťastie poteší
Hele Mipo keď tak čítam to tvoje vyznanie tak sa tiež neviem udržať smiechu ale to asi ža fakt cudzie nešťastie poteší
Inak vcera som zrazil "stádo" múch... Mal som celé čelné okno žlté a EČV sa mi nedá prečítať, musel som ju hned umyt.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Pěkný den
Pánové to chce klid!Je to jen auto ale jestli jste viděli tak včera vokazovali ve zprávách jak Georg Bush při projevu na zahradě Bíleho domu a prt akorát na levý rukáv Už to vidím jak první dáma Ameriky mu potom čistila sako Nebo si koupil nový ale to potom bude mít menší kapesný To je problém a né nějaké auto které se nechá klidně umýt
Ať nám jezdí a nezlobí
Pánové to chce klid!Je to jen auto ale jestli jste viděli tak včera vokazovali ve zprávách jak Georg Bush při projevu na zahradě Bíleho domu a prt akorát na levý rukáv Už to vidím jak první dáma Ameriky mu potom čistila sako Nebo si koupil nový ale to potom bude mít menší kapesný To je problém a né nějaké auto které se nechá klidně umýt
Ať nám jezdí a nezlobí