Odstrasujuce fotky
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Odstrasujuce fotky
Odstrasujuce fotky - alebo nezanedbat vymenu oleja
http://clubmatiz.hu/index.php?option=co ... 2&catid=39
http://clubmatiz.hu/index.php?option=co ... 2&catid=39
Matiz 1.0 SE 2003
- Reklama
Hroza, chudak Matiz
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
v tom asi jezdil nejaky amik, kdyz nevedel ze se tam ma menit olej, kdyz se podivam na ten motor tak mi prijde ze olej mu musel tect vyfukem
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Pěkný den
Teda to snad není možný!Co tam debil lil za olej!To jsem si vzpoměl když jsem dřív měl Espace tak asi při 240 tis. mě sákly prsa a když to přetěsňovali tak jsem jim řek ať přejedou ventily.Ale když sundali výka/bylo to véčko šesti válec/ tak vahadla byly jak ze zlata a když na ně člověk sahnul tak se ani neumazal! A jezdil jsem na ELF polosyntetiku.
No nic člověk aspoň vidí co je vůbec možný
Ať nám jezdí a nezlobí
Teda to snad není možný!Co tam debil lil za olej!To jsem si vzpoměl když jsem dřív měl Espace tak asi při 240 tis. mě sákly prsa a když to přetěsňovali tak jsem jim řek ať přejedou ventily.Ale když sundali výka/bylo to véčko šesti válec/ tak vahadla byly jak ze zlata a když na ně člověk sahnul tak se ani neumazal! A jezdil jsem na ELF polosyntetiku.
No nic člověk aspoň vidí co je vůbec možný
Ať nám jezdí a nezlobí
Ale je to možný, některý lidi jsou prasata a chovají se k autu jak k neživému tvoru . Brácha nedávno měnil olej na něčem podobném, dotyčný si koupil ojetého Golfa a 70.000 na něm nenechal měnit olej (a kdo ví, kdy byl vyměněnej před tím). Filtr vypadal jak zalitý asfaltem...
A nedávno přijel další exot s Roverem, že mu problikává kontrolka na olej - na měrce nebylo po hladině ani památky a na dolití se vešly 4 litry...
A nedávno přijel další exot s Roverem, že mu problikává kontrolka na olej - na měrce nebylo po hladině ani památky a na dolití se vešly 4 litry...
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
to je klasická chyba Roverů. Měl si koupit novou (delší) měrku
Co jsem v okolí čet rekord o nevyměněnym oleji tak to zatim byla nějaká Felda a neměnil se 65 tis km než se rafnul.
Co jsem v okolí čet rekord o nevyměněnym oleji tak to zatim byla nějaká Felda a neměnil se 65 tis km než se rafnul.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ten by měl dělat reklamu na teleshopingu jak tam jezdí s tím autem bez oleje a kolik ještě ujede kilometrů než se zadře - určitě jste to všichni viděli - je to nějakej zázračnej přípravek snad s NASA technologií více info na http://ekolube.oleje.cz/index.php?page=prisady tak hurá všichni a koupíme EKOLUBE ať se nám tohle nestane.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Pěkný den
Nevím já teda nevěřím Radši pořádný olej neš nějaké přísady!Když jsem měl ještě Š 120 a hned nějak po převratu když sem začaly ty sr--ky chodit tak jsem si to koupil a do měsíce šel motor na generálku Nebo už později jsem byl s kolegou to jsem měl Renaulta Espace v Kolíně nad Rýnem a když jsme se vraceli tak asi po 60km si vzpoměl že něco zapoměl tak než jsem se mohl otočit tak to bylo asi dalších 30km.No a on mi tenkrát tam aby si mě udobřil koupil nějakej americkej sajrajt za 55 marek.Pochopitelně že jsem to do motoru nedal a nechal jsem mu to že to nechci.On si to nalil a taky do měsice měl motor KO.Takže já ani náhodou
Ať nám jezdí a nezlobí
Nevím já teda nevěřím Radši pořádný olej neš nějaké přísady!Když jsem měl ještě Š 120 a hned nějak po převratu když sem začaly ty sr--ky chodit tak jsem si to koupil a do měsíce šel motor na generálku Nebo už později jsem byl s kolegou to jsem měl Renaulta Espace v Kolíně nad Rýnem a když jsme se vraceli tak asi po 60km si vzpoměl že něco zapoměl tak než jsem se mohl otočit tak to bylo asi dalších 30km.No a on mi tenkrát tam aby si mě udobřil koupil nějakej americkej sajrajt za 55 marek.Pochopitelně že jsem to do motoru nedal a nechal jsem mu to že to nechci.On si to nalil a taky do měsice měl motor KO.Takže já ani náhodou
Ať nám jezdí a nezlobí
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to poznám keď prišiel vynález na GO motora Sweddol tak dvaja známi šup to do motora a to stála ta potvora 1200 a teraz neviem či federálných alebo akých korún no a obaja že motory idú ako hodinky tichúčko velký ťah až zrazu bum a robili ozajstnú GO a motory vážne vyzerali ako ten hore Jo a mám dojem že kamoš do Mazdy šoupnul asi pred mesiacom dáký Motor up a teraz mu to klepe ako diesel až na to že to je 2,0 benzin takže čekám kedy ten utesňovač utesní motor a rozoberieme ho