Odstrasujuce fotky

Moderátor: Blue Lanos

Laci
Kontaktovat uživatele:

Odstrasujuce fotky

Příspěvek od Laci »

Odstrasujuce fotky - alebo nezanedbat vymenu oleja
http://clubmatiz.hu/index.php?option=co ... 2&catid=39
Matiz 1.0 SE 2003
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak tomu sa hovorý hrôza :evil: Keby ten Maťula mal nohy tak pána majitela kope do zadku od Budapešti do Prahy :roll:
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Uplna brutalita !!!
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Proboha to je motor nebo žumpa?? :evil: :evil: :roll:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

nooo celkom to ujde to je raj pre opravara tu sa môže vyšantiť a zarobiť. :D
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Rado

Příspěvek od Rado »

To vyzera ze sa mu tam ulomil ventil a ten pekne znicil piest. A este to muselo chvilu ist. Kazdopadne pekne zanedbany motor
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
kasma

Příspěvek od kasma »

:shock: Hroza, chudak Matiz
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

To je docela husty, ani jsem netusil, ze neco takovyho jde s motorem udelat... :lol: :lol:
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

v tom asi jezdil nejaky amik, kdyz nevedel ze se tam ma menit olej, kdyz se podivam na ten motor tak mi prijde ze olej mu musel tect vyfukem :lol: :lol: :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Teda to snad není možný!Co tam debil lil za olej!To jsem si vzpoměl když jsem dřív měl Espace tak asi při 240 tis. mě sákly prsa a když to přetěsňovali tak jsem jim řek ať přejedou ventily.Ale když sundali výka/bylo to véčko šesti válec/ tak vahadla byly jak ze zlata a když na ně člověk sahnul tak se ani neumazal! A jezdil jsem na ELF polosyntetiku.
No nic člověk aspoň vidí co je vůbec možný :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Docent

Příspěvek od Docent »

Ale je to možný, některý lidi jsou prasata a chovají se k autu jak k neživému tvoru ;) . Brácha nedávno měnil olej na něčem podobném, dotyčný si koupil ojetého Golfa a 70.000 na něm nenechal měnit olej (a kdo ví, kdy byl vyměněnej před tím). Filtr vypadal jak zalitý asfaltem...
A nedávno přijel další exot s Roverem, že mu problikává kontrolka na olej - na měrce nebylo po hladině ani památky a na dolití se vešly 4 litry...
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

to je klasická chyba Roverů. Měl si koupit novou (delší) měrku :lol:
Co jsem v okolí čet rekord o nevyměněnym oleji tak to zatim byla nějaká Felda a neměnil se 65 tis km než se rafnul.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Ten by měl dělat reklamu na teleshopingu jak tam jezdí s tím autem bez oleje a kolik ještě ujede kilometrů než se zadře - určitě jste to všichni viděli - je to nějakej zázračnej přípravek snad s NASA technologií více info na http://ekolube.oleje.cz/index.php?page=prisady tak hurá všichni a koupíme EKOLUBE ať se nám tohle nestane.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Nevím já teda nevěřím :!: Radši pořádný olej neš nějaké přísady!Když jsem měl ještě Š 120 a hned nějak po převratu když sem začaly ty sr--ky chodit tak jsem si to koupil a do měsíce šel motor na generálku :lol: Nebo už později jsem byl s kolegou to jsem měl Renaulta Espace v Kolíně nad Rýnem a když jsme se vraceli tak asi po 60km si vzpoměl že něco zapoměl tak než jsem se mohl otočit tak to bylo asi dalších 30km.No a on mi tenkrát tam aby si mě udobřil koupil nějakej americkej sajrajt za 55 marek.Pochopitelně že jsem to do motoru nedal a nechal jsem mu to že to nechci.On si to nalil a taky do měsice měl motor KO.Takže já ani náhodou :!:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to poznám keď prišiel vynález na GO motora Sweddol tak dvaja známi šup to do motora a to stála ta potvora 1200 a teraz neviem či federálných alebo akých korún no a obaja že motory idú ako hodinky tichúčko velký ťah až zrazu bum a robili ozajstnú GO a motory vážne vyzerali ako ten hore :D Jo a mám dojem že kamoš do Mazdy šoupnul asi pred mesiacom dáký Motor up a teraz mu to klepe ako diesel až na to že to je 2,0 benzin takže čekám kedy ten utesňovač utesní motor a rozoberieme ho :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“