Nestartuje nesvietei kontrolka motora
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nestartuje nesvietei kontrolka motora
Caute mam taky problem na nexii...
Ked zapnem do polohy bateria tak sa rozsvietia kontrolky okrem tej zltej v tvare motora a ani neneatahuje palivo... a tym padom nemozem nastartovat... proste nenasava... vsetko este rano islo a teraz nic.. paliva mam dost...
Diky som laik a netusim co robit
Ked zapnem do polohy bateria tak sa rozsvietia kontrolky okrem tej zltej v tvare motora a ani neneatahuje palivo... a tym padom nemozem nastartovat... proste nenasava... vsetko este rano islo a teraz nic.. paliva mam dost...
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
No, asi to tak bude, ale nemusí.Ivoš píše:Asi je něco s palivovým čerpadlem....řekl bych tak na 90%
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Re: Nestartuje nesvietei kontrolka motora
Mas 8 alebo 16 ventil v zadu na hlave je prívod paliva povol to a skús či dáva čerpadlo tlakretep7 píše:Caute mam taky problem na nexii...
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Nechcem strasit, ale asi to bude nejaky problem s RJ motora. Tomu nasvedcuje prave to, ze vsetky kontrolky svietia a nerozsvieti sa IBA ta zlta kontrolka motora (samozrejme, moze to byt aj vypalena ziarovka, ale pisal si, ze to nedavno este chodilo). Tu prave rozsvecuje RJ, ktora takisto ovlada (okrem ineho) aj palivove cerpadlo.
Skus najprv pozriet poistky, mozno ta, ktora napaja RJ bude zla, pripadne bude mat zly kontakt. Ak sa ti to ani po vymene poistky nezlepsi, pripadne sa znovu prepali, bude to nieco vaznejsie.
Skus najprv pozriet poistky, mozno ta, ktora napaja RJ bude zla, pripadne bude mat zly kontakt. Ak sa ti to ani po vymene poistky nezlepsi, pripadne sa znovu prepali, bude to nieco vaznejsie.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím si, že to bude problém s řidicí jednotkou, ale i kdyby, tak nezoufej - mám jednu doma navíc.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
no uz je to tu recene.pumpa to asi nebude jestli nesviti kontrolka motoru.budto odeslo rele ktere spina proud do jednotky nebo pojistka nebo nekde odesla kostra jednotky.nevim jestli nexie ale nubira ma takove specialni spojky ktre se vypali a prestanou prevadet.zacni pojistkou jestli na ni je proud.na viku pojistkove skrinky je to popsane.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Tu na fore sa tažko hladá elektrozávada a to musí majitel vadného auta spolupracovať.Darmo napíšeme ,že má skontrolovať poistky a čakáme na odpoved tak ak majitel nezmeria tak sa môžme aj potrhať a nič nevieme spraviť.Samozrejme ,že závada môže byť aj v relátku ,ale vždy sa začína hladať elektrozávada od poistiek ,nakolko je to najjednoduchšie a najčastejšie je závada práve tam.