..... a pořídit nové čerpadlojakub píše:
tak tak, uplne vysusit, pak zaklepat s autem, ono si to cucne a znova vysusist a bude to ta sama presnost ...
Spotřeba 8,5 l/100km
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
jo a bude měřit spotřebu v čerpadlech na rok jako já Ale zas mu pak bude jedno kolik stojí benál
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
tankování
...jo jo Brousek to je fakt tankovat plnou až po hrdlo, když mi vypne pistole tak tam narvu ještě 7 - 8 litrů vono je to s tím " ekologickým " odvzdušněním přes to uhlí v předním blatníku - se sousedem to teď řešíme...myslím že je otázka korejců vůbec i ta pistole 3/4 na devět...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
spotřeba
...to peha v minulém zaměstnání jsem na to měl v exelu tabulku pro pantátu a pro mě přehled - co je do mé nádrže ( vyšetřený benzín oproti stanovené normě - obyčejně při každém tankování 5l tj. kanystřík )...no předtím jsem tu mrchu feldu 1,6 musel trochu pospravit - jenom snímač klapky stál 16tisíc Kč ( pro srovnání s daewoo asi 1 800 není monoblok )...no a teď mi to nějak zůstalo, jezdím do plné po hrdlo a mám přehled o změnách - jinak každý má svůj způsob....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
no samozrejme neni nutne merit spotrebu na mililitry (coz se stejnak nepovede), ale otazka jestli cinnost, jejiz vysledek je spotreba na 100km s presnosti na dva litry je jeste vubec "mereni" ... dle meho je to uz jenom tak by-ocko-odhad - coz samozrejme budiz, ale v tom pripade at tu nikdo netvrdi, ze ma spotrebu 10,6 apod (ted necituju nikoho konkretniho), kdyz ty desetiny jsou stejne vysmech-peha- píše:Chlapci priemernú spotrebu treba brať s rezervou lebo vážne nechápem prečo to rátať na mililitre leda že by nám to manželky preplácali Proste já som so spotrebou spokojný a tak to rátam len v robote a to taky len tak abych nebol v mínuse a padla
cili cesky: je-li nekomu spotreba u riti, ma na to narok, ja uz to taky neresim, ale jakmile zacnou litat cisla, tak je otazka, kde/jak se berou a jak to brat vazne zejo ...
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Spotreba
----------------------------------Slavek píše:ja jezdim trosku vic nez za 8.5l ale fak jen malinko ted mi spotreba po poslednim tankovani vysla na 14l krasny ne
No jo " Slavku " to nesmíš jezdit v tanku T 34 čau " Vazoun "
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotreba
Vazoun píše:----------------------------------Slavek píše:ja jezdim trosku vic nez za 8.5l ale fak jen malinko ted mi spotreba po poslednim tankovani vysla na 14l krasny ne
No jo " Slavku " to nesmíš jezdit v tanku T 34 čau " Vazoun "
u nas na sidlisti by bylo o hubu nechat na ulici tank, kdyz v nasi dobe zelezo stoji 4 kč/kg
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW