Spotřeba 8,5 l/100km

Moderátor: Blue Lanos

Vojta

Příspěvek od Vojta »

jakub píše:
tak tak, uplne vysusit, pak zaklepat s autem, ono si to cucne a znova vysusist a bude to ta sama presnost ...
..... a pořídit nové čerpadlo :lol: :lol: :lol:
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Si mne předbehnul - to s tím čerpadlem je fakt bombový a když to nekdo skusí tak potom ať dá do placu svoje poznatky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jo a bude měřit spotřebu v čerpadlech na rok jako já :roll: Ale zas mu pak bude jedno kolik stojí benál 8)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Serpico

tankování

Příspěvek od Serpico »

...jo jo Brousek to je fakt tankovat plnou až po hrdlo, když mi vypne pistole tak tam narvu ještě 7 - 8 litrů vono je to s tím " ekologickým " odvzdušněním přes to uhlí v předním blatníku - se sousedem to teď řešíme...myslím že je otázka korejců vůbec i ta pistole 3/4 na devět...

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Chlapci priemernú spotrebu treba brať s rezervou lebo vážne nechápem prečo to rátať na mililitre leda že by nám to manželky preplácali :lol: :lol: :lol: Proste já som so spotrebou spokojný a tak to rátam len v robote a to taky len tak abych nebol v mínuse a padla :lol: :lol: :lol:
Serpico

spotřeba

Příspěvek od Serpico »

...to peha v minulém zaměstnání jsem na to měl v exelu tabulku pro pantátu a pro mě přehled - co je do mé nádrže ( vyšetřený benzín oproti stanovené normě - obyčejně při každém tankování 5l tj. kanystřík )...no předtím jsem tu mrchu feldu 1,6 musel trochu pospravit - jenom snímač klapky stál 16tisíc Kč ( pro srovnání s daewoo asi 1 800 není monoblok )...no a teď mi to nějak zůstalo, jezdím do plné po hrdlo a mám přehled o změnách - jinak každý má svůj způsob....

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Presne tak já tiež preferuji plnou a po niekolkých km dotankovať no a tým mám práve stále prehlad o spotrebe :lol: :lol: :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Já už spotřebu dávno neprožívám, přesto vždycky tankuju do plné a jen tak pro orientaci spočítám, co to vzalo. Už třeba jen pro to, když jsme do práce jezdili jen dva, nebo plné auto (v pěti). Rozdíl na 100km 0,6 litru. Co to je v životě lidském? :lol: :lol: :lol:
jakub

Příspěvek od jakub »

-peha- píše:Chlapci priemernú spotrebu treba brať s rezervou lebo vážne nechápem prečo to rátať na mililitre leda že by nám to manželky preplácali :lol: :lol: :lol: Proste já som so spotrebou spokojný a tak to rátam len v robote a to taky len tak abych nebol v mínuse a padla :lol: :lol: :lol:
no samozrejme neni nutne merit spotrebu na mililitry (coz se stejnak nepovede), ale otazka jestli cinnost, jejiz vysledek je spotreba na 100km s presnosti na dva litry je jeste vubec "mereni" ... dle meho je to uz jenom tak by-ocko-odhad - coz samozrejme budiz, ale v tom pripade at tu nikdo netvrdi, ze ma spotrebu 10,6 apod (ted necituju nikoho konkretniho), kdyz ty desetiny jsou stejne vysmech ;)

cili cesky: je-li nekomu spotreba u riti, ma na to narok, ja uz to taky neresim, ale jakmile zacnou litat cisla, tak je otazka, kde/jak se berou a jak to brat vazne zejo ...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jasné ale proto je výhoda (ne nutnost) tankovat do plna a vlastne při každým dotankování máš přibližnou spotřebu a to je vlastne dobré i pro to že při výskytu nejakého problému na to člověk dost skoro příde :lol: :lol: :lol: Ale hlavne ať nám to jezdí s dobrou spotřebou,bez závad a nehod to je hlavní :D
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Spotreba

Příspěvek od Vazoun »

Slavek píše:ja jezdim trosku vic nez za 8.5l ale fak jen malinko :lol: ted mi spotreba po poslednim tankovani vysla na 14l krasny ne :lol: :lol:
----------------------------------
No jo " Slavku " to nesmíš jezdit v tanku T 34 :lol: čau " Vazoun " :lol: Obrázek
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Re: Spotreba

Příspěvek od Slavek »

Vazoun píše:
Slavek píše:ja jezdim trosku vic nez za 8.5l ale fak jen malinko :lol: ted mi spotreba po poslednim tankovani vysla na 14l krasny ne :lol: :lol:
----------------------------------
No jo " Slavku " to nesmíš jezdit v tanku T 34 :lol: čau " Vazoun " :lol: Obrázek

u nas na sidlisti by bylo o hubu nechat na ulici tank, kdyz v nasi dobe zelezo stoji 4 kč/kg :lol: :lol: :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Marky007

Příspěvek od Marky007 »

Jo uz to vidim jak to nakladaji na odtahovku :D .
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“