Pěkný den Končí krásný den!petan píše:Tak mi úlně uhnil výfuk v předná části. A to po 2,5 letech od koupení, oprava stála 4 litry. Máte s tím někdo obdobnou zkušenost?
Nedávno jsem vyslovil pochybnost a včera když jsem se vracel z Rumburku tak na přejezdu ve CHřibské zvuk jak vytuněný bourák Dnes sem byl v Liberci/tam máme značkový servis/ Tak jsem zajel.Technik povídá půlhodinku jen co se uvolní hever.Abych to nenatahoval.Zkrátka úplně urezlá trubka na zadnim tlumiči Když jsem se ptal kolik stojí nový tak mi řek abych si sedl.Nový poslední díl origoš 4800kč Ale že se nechájí sehnat z druhovýroby i za půlku.
Tak mi tam navařil kus nový trubky 600kč zkrátka hoďka servisu/ale když jsem si prohlíd celý výfuk na heveru tak to nevypadá na dlouho což mi potvrdil i maník co mi to spravoval.Když si uvědomím,že bych každý dva a půl roku měl dávat za celý výfuk desítku tak si člověk říká ještě že mi je tolik a příště už to bude dávat někdo jiný Jak v tom vtipu:Mamimko až to budu příště natírat tak vy už tady nebudete Zkusím ještě trochu pomoct co psal Serpico nebo máte ještě jiné rady?
No nic počasí mě potěšilo ale jinak nic moc ale zítra zase slnko vyjde
Ať nám jezdí a nezlobí