Vyfuk v pytli

Moderátor: Blue Lanos

Topol

Re: Vyfuk v pytli

Příspěvek od Topol »

petan píše:Tak mi úlně uhnil výfuk v předná části. A to po 2,5 letech od koupení, oprava stála 4 litry. Máte s tím někdo obdobnou zkušenost?
Pěkný den :D Končí krásný den!
Nedávno jsem vyslovil pochybnost a včera když jsem se vracel z Rumburku tak na přejezdu ve CHřibské zvuk jak vytuněný bourák :( Dnes sem byl v Liberci/tam máme značkový servis/ Tak jsem zajel.Technik povídá půlhodinku jen co se uvolní hever.Abych to nenatahoval.Zkrátka úplně urezlá trubka na zadnim tlumiči :lol: Když jsem se ptal kolik stojí nový tak mi řek abych si sedl.Nový poslední díl origoš 4800kč :twisted: Ale že se nechájí sehnat z druhovýroby i za půlku.
Tak mi tam navařil kus nový trubky 600kč zkrátka hoďka servisu/ale když jsem si prohlíd celý výfuk na heveru tak to nevypadá na dlouho :twisted: což mi potvrdil i maník co mi to spravoval.Když si uvědomím,že bych každý dva a půl roku měl dávat za celý výfuk desítku tak si člověk říká ještě že mi je tolik a příště už to bude dávat někdo jiný :lol: Jak v tom vtipu:Mamimko až to budu příště natírat tak vy už tady nebudete :lol: :lol: Zkusím ještě trochu pomoct co psal Serpico nebo máte ještě jiné rady?
No nic počasí mě potěšilo ale jinak nic moc :( ale zítra zase slnko vyjde :P :P
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Reklama

Serpico

výfuk

Příspěvek od Serpico »

....to petan můžeš si podat ruku s mým sousedem ( nexia 1,5 16V ) výměna výfuku a poslední díl za dva roky total ve spoji na doutníku se to otevřelo - prostřední mu drží tam dali Walker ( asi druhovýroba ale dobrá )
....to Topol s výroby jsou některé upravené ( druhovýroba Bosal a Walker - myslím, že se píše s dvojitým W ).....a to případné pošopování hliníkem je dobrá věc - prodloužená životnost, pak už hnije jenom zevnitř - tam je prostě ňáký kyselý prostředí - proto hraje hlavní roli úprava plechu před smontováním výrobou...
ostatně na tomto fóru se už vyjadřoval k výfukům palikx....

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „KALOS“