Vyfuk v pytli
Moderátor: Blue Lanos
Vyfuk v pytli
Tak mi úlně uhnil výfuk v předná části. A to po 2,5 letech od koupení, oprava stála 4 litry. Máte s tím někdo obdobnou zkušenost?
- Reklama
Pěkný den
To mě neříkej ani ze srandy,že po 2,5 letch upad nový výfuk Budu se muset podívat jak vypadá výfuk na Kolouškovi.31,1 jsem jel mezi Kytlicemi a CHřibskou a tu silnici v zimě neudržují a i když jsem tam najížděl tak mě domorodkyně varovala abych nejezdil a já jel je to asi 7km a celou dobu jsem dřel břicho o sních a přede mnou jel asi náklaďák a já jel chvíly v pravý a zase v levý koleji.Ale když by měl výfuk tak rychle odcházet tak bych použil metodu co jsem dělal na Škodovce a to stál výfuk 400kčs.Zkrátka laminovací skelnou tkaninu a hermetik a obalit jak bolavou nohu
Ať nám jezdí a nezlobí
To mě neříkej ani ze srandy,že po 2,5 letch upad nový výfuk Budu se muset podívat jak vypadá výfuk na Kolouškovi.31,1 jsem jel mezi Kytlicemi a CHřibskou a tu silnici v zimě neudržují a i když jsem tam najížděl tak mě domorodkyně varovala abych nejezdil a já jel je to asi 7km a celou dobu jsem dřel břicho o sních a přede mnou jel asi náklaďák a já jel chvíly v pravý a zase v levý koleji.Ale když by měl výfuk tak rychle odcházet tak bych použil metodu co jsem dělal na Škodovce a to stál výfuk 400kčs.Zkrátka laminovací skelnou tkaninu a hermetik a obalit jak bolavou nohu
Ať nám jezdí a nezlobí
výfuk
...to Topol já jsem nechával u 120 pošopovat novej a byl klid - na nexii jsem měnil II díl ( Bosal ) a nastříkal jsem to sprejí ( 800°C ) a docela drží - to samý u III. dílu ( tam jsme nastavovali trubky vedení ze svodu co se válelo na dílně - mám otevřenou koncovku ošetřeno opět spreyí a drží...příště Bosal nebo Walker a nechám pošopovat...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
výfuk
....nóóó Peha to mluví o velmi dobré povrchové úpravě - a v tomto případě tedy pochcalo Daewoo veškerou konkurenci včetně renovovaných značek ( dokonce i Volvo tam je výfuk nejslabší část antikorórozního vrcholu.... ) co na to palikx je to možný, viděl jsi jich mnohem více....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Dačo na tom je lebo toto som fotil keď som ju kúpil a chcel som zrobiť údržbu podvozku no a takto som bol prekvapený lebo len na jednom mieste bol pôvodný nástryk odškrábnutý inak nikde ani náznak hrdze To ma prekvapilo a vlastne až neuveritelne potešilo Až na to že som podla rád tu na fóre nakúpil prípravky na ošetrenie spodku a teraz to je všetko v garáži
jo je to mozny a u leganzy odchazi spise zadni dil.jsou vyjimky ktere uhnijou po 4 letech ale spis to prichazi ted po 7-8 letech.prostredni dily se moc nemeni.u nubiry ale mnohem casteji tam je to o hodne horsi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
u espera uhnivaj dokonce i derzaky na vyfuk musel sem to privazat dratem nez to opravim jinak by mi lezel na zadni naprave
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
-
Po kúpe Nexie vo februári 2004 som vykonal kontrolu celého vozidla. Výfukové potrubie bolo síce hrdzavé , ale len trubky. V júli 2005 som musel vymeniť od katalizátora celý výfuk. V strednej časti vznikla diera ako po granáte. Od tej doby bez problémov - zatiaľ. Rok výroby 1996. Predošlý majiteľ tvrdil, že nemenil nič.
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
- Blue Lanos
Ja som po 6 rokoch menil na lanose Holt ten plech uz nejni to co bejvaval ani v Korei
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
výfuk
...to Blue Lanos 6 let je solidní výsledek - držák, pokud by si nový dobrý nechal pošopovat prodloužíš ho o další tři roky - 8 - 9 let je horní hranice, pak to shnije zevnitř....
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico