Stabilizator
Moderátor: Blue Lanos
Stabilizator
Prava zadna cast auta mi stale pada dole. Vymenil som pruziny aj tlmice, ale velmi to nepomohlo. Ma espero stabilizator zadnej napravy? Naprava vyzera byt neohnuta, co by to mohlo sposobovat? Ked je kufor nalozeny rovnomerne, prava cast je nizsia takmer o 5 cm co je dost a pri jazde sa mi potom auto kolise na pravom zadnom a lavom prednom kolese.
KIA Magentis 2.0 CRDI EX
Esperko 1.5, 1996 - predane
- Reklama
Stabilizator tam ma (ukryty v napravnici), navyse napravnica funguje ciastocne ako stabilizator pretoze aj ked ma vraj espero nezavisle ulozenie zadnych kolies, H napravinca mi velmi nezavisla nepripada . Ale to co popisujes vyzera zahadne. Skusil si prehodit pruziny? Inak ma uz napada jedine ohnuta napravnica alebo nieco v jej uchyteni alebo ulozeni pruziny. Alebo este snad zadny naraznik (spojler) je celkom dobry zberac blata a kamenia z cesty tak ci nie je plny zajrajtu. Ja som z neho poklepkavanim vytriasol asi kilo hliny potom ma to prestalo bavit.
náprava
...to alife je asi opravdu přihnutá zadní nápravnice - mrkni, jestli to není ve spojích sváry prasklé - skontroluj všechny sváry...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Bolo to aj pred tym, preto som menil tie pruziny aj tlmice. Len predne pruziny su povodne. Uvidim co to spravi, ked pomenim v predu veci. Kamos kupil na Espero plynove tlmice, tak skusim nahodit tie. Ja som dal Monroe olejove, alebo olejovo plynove, nie som si isty. Ak to bude OK, tak Monroe uz NIKDY
KIA Magentis 2.0 CRDI EX
Myslim ze tlmice s tym nemaju vobec nic spolocne. Tlmice tlmia pruzenie. (zabranuju rozkmitaniu kolesa pri prejazde nerovnostami, aby pneumatika nestracala kontakt s vozovkou). Ak by si aj tlmice vymontoval a auto nechal iba na pruzinach, bude stat tak isto. (ak nie je jeden tlmic zadrety)
Espero 1,5; LPG; r.v.:1996
...mam možno podobný problém na nexii...auto je na jednej strane viac dole ako na druhej a tiež mám nové tlmiče aj pružiny. Na pravej strane mam vybitý "silenblok" uchytenia zadnej nápravy, búcha to o kasnu a koleso je trochen vyosené. Next week to vymením a uvidíme ...
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006