A navíc na tachu by bylo tak 245-250. Ale kvůli té převodovce se do pětky v omezovači otáček nidky nedostaneš, maximálně do fuel-cutu. Dokonce si myslím, že bude problém dostat do omezovače čtyřku (nějakých +/-195 tacho)mino píše:To by bola haluz keby som vedla koktávky kalil skoro 230 km/h
0-100-max
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
Muco: ako vidíš napísali to další tak sa presveč ked máš prachy tak v pohode
si pozri že maximalka podla vyrobcu je 176 čiže 180 a tachometer trochu klame čiže ked ideš na tachometri 200 tak je to vlastne 180 sme to merali že kalos neukazije dobre rychlosť napr:. išli sme 60 a na radari bolo 55 tak sa presvedč.
si pozri že maximalka podla vyrobcu je 176 čiže 180 a tachometer trochu klame čiže ked ideš na tachometri 200 tak je to vlastne 180 sme to merali že kalos neukazije dobre rychlosť napr:. išli sme 60 a na radari bolo 55 tak sa presvedč.
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
chlapci, ak chcete chodit 150 a viac, tak ste si nemali kupit kalosy... treba brat do uvahy aj to, ze tie auta niesu na tieto rychlosti stavane a to nehovorim iba o motore... ja mam aveo, co je v podstate ten isty podvozok a viem ze po 150-tke sa zacne chovat nestabilne... a clovek, ktory ma najazdene nejake tie kilometre vie, ze v takom pripade staci na ceste kamen a auto doslova uleti z cesty... nedavno sa jednemu znamemu nieco podobne stalo - vyletel z dialnice a urobil zopar kotrmelcov, co v tej rychlosti nieje sranda, takze moze dakovat bohu ze to prezil....
nechcem byt zbytocne skepticky, ale na jednom trvam - kalos/aveo nieje na pretekanie...
nechcem byt zbytocne skepticky, ale na jednom trvam - kalos/aveo nieje na pretekanie...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Janooo: Neišlo mi o to,či Kalos vytiahne 200 alebo 150km/hod.Pre mňa-za mńa nech dá aj 300km/hod..Ale išlo mi naozaj o tú rychlosť ako takú.Presne o tom som hovoril, na čo tu tak pekne a veľmi rozumne upozorňuje Peter NR.A to,že ak ti ukazuje tacháč 60 a v skutočnosti ideš okolo 50-55/hod.mi je to úplne jasné,lebo to máš jedno či je to Kalos alebo Škoda,či iné fáro...viac-menej všetky autá idú v skutočnosti o niečo pomalšie a dokonca ak ideš vyššiou rýchlosťo(cca 120-140 aviac..)tak je možno ani nie o 5,ale ba dokonca o 10km/hod.na tachometri viac oproti skutočnosti+ešte aké sú kolesá atď..veďto tu aj chlapi píšu...