![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Jo jo, druhymu nadava a sam...Goose píše:A ja si taky rejpnu NAFTA patri do traktoru,PLYN do kotle a BENZIN do auta...![]()
![]()
To myslim neni presne receno, ono se to svetylko totiz (aspon u me) jen nerozsvecuje a nezhasina, ale postupne rozsvecuje vic a vic, coz povazuji za peknou vychytavku, protoze tak vim, jakou mam jeste rezervu v rezerve.-peha- píše:Takže Goosíku....Oznamovač nouzový zásoby paliva se rozsvítí když hladina paliva dosáhne přibližne 7,5 litra paliva v nádrži.Ihnet po rozsvícení je nutné doplnit palivo.......Toť citát z příručky![]()
![]()
ANO - můžeš používat topeni i pri vypnute klimatizaci.Goose píše:kdyz mam klimu mimo provoz,muzu pouzivat misto ni jen to topeni???Myslim,jen tak,ze otocim knoflikem treba na stupen 4 a ono foukna bud studenej nebo hrokej vzduch,to neni klima,ze ne???Klima se zapina tlacitkem A/C ze???
Uz Ti bylo odpovezeno, no ja to mam potvrzene i prakticky - loni od unora do srpna jsem jezdil bez funkcni klimatizace (tj. dirka v chladici), v zime jsem topil a v lete jsem foukal a nic se nepokazilo. Akorat bys nemel moc zapinat primo klimu, protoze bez chladici smesi, ktera zaroven maze, by se mohl zadrit kompresor klimy, teda pokud tam neni nejaka pojistka, ze bez smesi se kompresor ani nesepne...Goose píše:Chalani mam dost blbou otazku,takze me hned nekamenujte,kdyz mam klimu mimo provoz,muzu pouzivat misto ni jen to topeni???
Ja beru (skoro plnou), kdyz se rozsviti kontrolka. Katalyzator se muze poskodit, kdyz dojde benzin uplne a cerpadlo, kdyz nebude ponorene. Takze doufam, ze ta rezerva na tohle staci, jinak by to nemelo valny smysl, aby se to rozsvitilo az v okamziku, kdyz uz nesmim jet ani kousek.-peha- píše:To Slamko k tej rezerve tak já som ješte nevidel v mojí Lege ako svieti lebo stále dotankovávam podla ručičky a ten údaj čo som napísal tak to je presný a doslovný popis ktorý mám v príručke pre uživatelaJo ješte je tu napísané v rámečku s výkričníkom že po rozsvietení kontrolného svetla je nutné okamžite doplniť palivo jinak hrozí porucha katalizátoru a poškodenie benzinového čerpadla....konec citátu
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |