Leganza
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
No Hanzy to byl jeden z dúvodú proč sem zavrhnul jinak velmi dobrý systém- sekvenciu Já mám do práce asi 5 km a to by mi v zimne přepínalo akorád kdybych parkoval Ale na Santa Fe sme mneli takovou zaujímavost že sotva ho nastartoval tak přešlo do plynu a samo že i zamrzlo Jinak pro toho kdo jezdí víc km je sekvenc to nejlepší Zase já preferuji Landi Renzo a to ne proto že ho montujeme ale vážne je to skvělý sistém i když dost drahý,ale na dobrých věcech se nemá šetřit
- Reklama
- Hanzy
Nejak s tim MDA bojuju,jsem u pritelkyne a ona tady ma jen ten maly zmetek,nechte jsem stvoril novou Leganzu...omlouvam se panove...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Zitra jak budu doma to zkusim zmaznout.Jinak jak si napsal po 5 min tak to je tak 5 km tak to je téměř na stejno,s teplotnim cidlem je pravda to papa v zime vic benzinu ale je to jen pro dobro motoru takze jen dobře,mimo jiné jde jednobuse vyblokovat v pripade potreby.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Jo jo, druhymu nadava a sam...Goose píše:A ja si taky rejpnu NAFTA patri do traktoru,PLYN do kotle a BENZIN do auta...
To myslim neni presne receno, ono se to svetylko totiz (aspon u me) jen nerozsvecuje a nezhasina, ale postupne rozsvecuje vic a vic, coz povazuji za peknou vychytavku, protoze tak vim, jakou mam jeste rezervu v rezerve. BTW to "Ihnet po rozsvícení je nutné doplnit palivo" je prevedeno na kilometry asi kolik? Predpokladam, ze ujet 5-10km tomu jeste ublizit nemuze, nebo jo?-peha- píše:Takže Goosíku....Oznamovač nouzový zásoby paliva se rozsvítí když hladina paliva dosáhne přibližne 7,5 litra paliva v nádrži.Ihnet po rozsvícení je nutné doplnit palivo.......Toť citát z příručky
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Chalani mam dost blbou otazku,takze me hned nekamenujte,kdyz mam klimu mimo provoz,muzu pouzivat misto ni jen to topeni???Myslim,jen tak,ze otocim knoflikem treba na stupen 4 a ono foukna bud studenej nebo hrokej vzduch,to neni klima,ze ne???Klima se zapina tlacitkem A/C ze???No to jsem tomu zase dal,to se zasmejete az to budete cist,ja si vzdycky vemu neco do hlavy a udelam si v tom takovej zmatek,ze ani pak nevim kdo jsem...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
ANO - můžeš používat topeni i pri vypnute klimatizaci.Goose píše:kdyz mam klimu mimo provoz,muzu pouzivat misto ni jen to topeni???Myslim,jen tak,ze otocim knoflikem treba na stupen 4 a ono foukna bud studenej nebo hrokej vzduch,to neni klima,ze ne???Klima se zapina tlacitkem A/C ze???
ANO - klima se zapíná tlacitkem A/C.
Naposledy upravil(a) Cross dne pát bře 02, 2007 10:15, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
-
- Kontaktovat uživatele:
To Slamko k tej rezerve tak já som ješte nevidel v mojí Lege ako svieti lebo stále dotankovávam podla ručičky a ten údaj čo som napísal tak to je presný a doslovný popis ktorý mám v príručke pre uživatela Jo ješte je tu napísané v rámečku s výkričníkom že po rozsvietení kontrolného svetla je nutné okamžite doplniť palivo jinak hrozí porucha katalizátoru a poškodenie benzinového čerpadla....konec citátu
Uz Ti bylo odpovezeno, no ja to mam potvrzene i prakticky - loni od unora do srpna jsem jezdil bez funkcni klimatizace (tj. dirka v chladici), v zime jsem topil a v lete jsem foukal a nic se nepokazilo. Akorat bys nemel moc zapinat primo klimu, protoze bez chladici smesi, ktera zaroven maze, by se mohl zadrit kompresor klimy, teda pokud tam neni nejaka pojistka, ze bez smesi se kompresor ani nesepne...Goose píše:Chalani mam dost blbou otazku,takze me hned nekamenujte,kdyz mam klimu mimo provoz,muzu pouzivat misto ni jen to topeni???
Ja beru (skoro plnou), kdyz se rozsviti kontrolka. Katalyzator se muze poskodit, kdyz dojde benzin uplne a cerpadlo, kdyz nebude ponorene. Takze doufam, ze ta rezerva na tohle staci, jinak by to nemelo valny smysl, aby se to rozsvitilo az v okamziku, kdyz uz nesmim jet ani kousek.-peha- píše:To Slamko k tej rezerve tak já som ješte nevidel v mojí Lege ako svieti lebo stále dotankovávam podla ručičky a ten údaj čo som napísal tak to je presný a doslovný popis ktorý mám v príručke pre uživatela Jo ješte je tu napísané v rámečku s výkričníkom že po rozsvietení kontrolného svetla je nutné okamžite doplniť palivo jinak hrozí porucha katalizátoru a poškodenie benzinového čerpadla....konec citátu
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)