Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Treba v zime zimne gumy?

Ano
103
94%
Nie
2
2%
V zime nejazdim
1
1%
Stacia f predu
4
4%

Celkem hlasů: 110

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Vojta píše:Přezuto na letní! Zimní umyté a uklizené, ale plecháče budou potřebovat natřít. To nechám až po létě. Koukám, že s Tomášem jsme se shodli nejen v kouření :lol: :lol: :lol:
... :lol: , jo , ale s Matizkem sem tě předběhl , tam mám letní už od STK , asi 14 dní.
Jinak k tomu kouření , včera jak jsem přehodil hliníky na Nubiru , natřel brzdiče a bubny , není nad to si po práci sednout a cigaretkou pozorovat tu krásu zdařilého výkonu ....... :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tomáš píše: ... :lol: , jo , ale s Matizkem sem tě předběhl , tam mám letní už od STK , asi 14 dní.
Jinak k tomu kouření , včera jak jsem přehodil hliníky na Nubiru , natřel brzdiče a bubny , není nad to si po práci sednout a cigaretkou pozorovat tu krásu zdařilého výkonu ....... :lol:
Já to dělal dnes dopoledne a fakt, pohoda. Sluníčko svítilo, ptáci řvali div si zobáky nerozervali a já si pak sednul, zapálil si a kochal jsem se. Chtěl jsem si ještě udělat kafe, ale nebyla pitná voda. Ale i tak ..... :lol: :lol:
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Vojta píše:
Tomáš píše: ... :lol: , jo , ale s Matizkem sem tě předběhl , tam mám letní už od STK , asi 14 dní.
Já to dělal dnes dopoledne a fakt, pohoda. Sluníčko svítilo, ptáci řvali div si zobáky nerozervali a já si pak sednul, zapálil si a kochal jsem se. Chtěl jsem si ještě udělat kafe, ale nebyla pitná voda. Ale i tak ..... :lol: :lol:
Jo to chápu. Tento víkend (resp. ten co byl) jem přehazoval na hliníkáče, umyl, vyluxoval a naleštil a po pár hodinách práce, kdy člověk cigáro jen tak vyblafne, aby měl dostatek nikotinu, jsem se posadil na stráňku a vychutnal si cigárko nad blýskajícím se vozem...nádhera!
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

...... jo a vo tom to je ....... :lol: :lol: , akorát když se nad sebou člověk zamyslí , tak ty rychlý cigárka během práce jsou zbytečný , takže omezujem !!!!
Ale spátky ke gumám , něco pro Richarda ( a ostatní ) , jak jsem si zvykl na měký Debicy , tak letní Kleber Viaxer mi teď připadaj tvrdý , ale je fakt , že teď to líp sedí , hold zimní je na zimu , letní na léto, ale na Matizu mám obě sady Barum ( polaris / brilantis) a tam takový rozdíl není.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Jaký máte názor na Fuldy nebo Savy? Budem konečně přehazovat letní na Sedanu a dostali jsme při koupi k tomu právě 2xFulda(asi zadní, mají hlubší vzorek) a 2x Sava (asi přední, ojetější).
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Fuldy jsem nikdy neměl , ale značka poměrně známá , Sava patří mezi ty levný , tuším slovinský gumy , naléto něco lepšího ! Já mám na zimu polský a nijak mi to neva , ale na léto bych k nim důvěru neměl , pozor na hmotnostní a rychlostní limit gumy ! Ty levný jsou často pod doporučenou hranicí .
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

No mi pak máme ještě Hankook (původní z Kombíka, které tam byly z fabriky, když jsme ho kupovali), ale ty už jsou asi 3 roky na půdě, nijak neošetřené a speciálně skladované. Prostě jen tak položené....

Ty Savy vypadají dobře (bez prasklinej apod.)...No poradím se v pneuservisu. Tam mi řeknou.

Díky za radu.
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Až dneska jsem přezul na letní (minulý týden konečně opravili silnici, po které denně jezdím). Nechtěl jsem si zničit elektrony. Mám dojem, že někdo tvrdil, že se do Kalose sedanu nevejdou 4 kola. Tak jsem to vyfotil a je to tady (4x 185/60 R14):
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1146
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1147
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Tak jsem tu letošní zimu nějak psychicky neunesl a dnes jsem přezul na letní. Řekl bych, že mě asi prvenství nemine. Hlavně, aby počasí vydrželo a nenapadl v Praze a v okolí sníh.
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Ja som prezul pred týždnom a spravil som dobre .Nedal som orginál gumy ,ale nahodil som Dunlop 155/80/13a musím povedať že sú lepšie na ceste ako orginál .
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

mate skusenosť s DEBICA FURIO,
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Dede

Příspěvek od Dede »

Mal som debica navigator, myslím že celoročné a boli to zlé pneumatiky na suchu aj na mokrom to vôbec nemalo grip. Boli na aute ked som ho kúpil ale šli dole.

BTW: prezul som na letné pirelli P6000 a je to naozaj dobrá guma!!!
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ja som prezul v piatok :lol: :lol: :lol: Dosť bolo zimy :twisted: A dal som DUNLOP Sport 01 :lol:

Obrázek
Obrázek
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Já přezuji až se oteplí na +10 stuonů a bude tak alespon týden. Jak tak koukám na počasí,tak to bude už asi příští víkend. :lol: Mám Pirelli P5000 Drago a jsem maaaaaaaaaaaximálně spokojenej. Super na suchu a si na mokru.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Pořád nevim, jestli přezout...ale dneska byly zase jen 3 stupně, tak ještě počkám...jinak mám na léto Matador MP12...ještě z výroby...sice devět let staré, ale vzorek v pohodě, tak ještě tuhle sezónu budou muset vydržet...na příští rok plánuju Continental EcoContact 3...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Odpovědět

Zpět na „POKEC“