Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ja tam mám ledky aj vzadu pasujou bez problému ale majú aj bielé :D Jo moja kráska už konečne stojí na nových Dunlopkách a hlavne jej 16 no vyzerá uplne inak celý den som z nej nevedel odtrhnúť oči :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No kolecka i gumy paradni,jen co ted zamaznu opravy tak zacnu setrit na kola a gumy a jeste radio...nemuzu se dockat az to nasetrim... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Neboj dočkáš já mnel vlastne štestí že sem ty kola dostal při koupy jo a ješte tady je i dárek ktorý Legina dostala na vánoce :lol:

Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No vidis to,ted si mi pripomel,ze si musim poridit samolepku clubu... :lol: No peknej tygrik,ten tam padne jak prd** na hrnec...mam uz taky koupeny pro Legu polstarky...a polstarky sice proto,protoze obcas v aute spavam a tak si budu sebou vozit vybavicku... ;) Jeste k tem samolepkam,neni nejaka sleva na postovny,samolepka stoji 17 kacek a 90 dam za postovny...to je docela dost... :evil: Jen jeste nevim jestli si vemu samolepku lepici se z venku nebo zevnitr...ty mas podle meho odhadu z venku...a neodlepuje se???Drzi stale pevne??? ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No delali my to v reklamný agentúry a to sou nálepky které se používají na venkovní transparenty a značky jo jinak stálo 50 sk :D Hovorým Ti že skus nejakou reklamku a máš to za pár šupú a v jaký koliv barvě :lol: :lol: :lol: A polštářky taky asi budou my je máme v aute rádi :lol: budou se hodit až pofrčíme na zraz :lol: :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Mam rad hodne oranzovou barvu a asi si objednam odsud tu oranzovou,v nejake reklamni agenture bych si zkusil nechat vyrobit treba snuru ke klicum s napisem www.daewooclub.com to by nebylo spatny... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tomu se říká fanatizmus ale my si deme dát udelat tryčka somo sebou daewooclubové a LEGANZA :lol: :lol: :lol: To aby sme na zraze svítili :lol: :lol: :lol: A polštářky asi tygrovaný bílo-černý :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

O tricku jsem take premyslel,cele oranzove,na prsou cerny napis clubu a na zadech velky cerny napis Leganza,ale netroufam si odhadnout na kolik by to vyslo,ta klicenka by vypadala stejne,oranzova s cernym napisem...ale barvu by si kazdy vybral podle sveho vkusu...a polstarky mam zelenozlute,v barvach meho oblibeneho hokejoveho tymu HC Vsetin... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Přesne tak ten nápis na tryku ale u nás bude bílé tryko a černý nápis :lol: :lol: :lol: Jo kolik budeš platit za opravu a co všechno to bude :D
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No budou tam novy vsechny kotouce,zadni desticky,zadni tlumice,brzdova kapalina,pylovy filtr,vzduchovy filtr,hadice od serva a komplet novy zarovky na spz,parkovacky a H1...a s praci by to melo byt do 15000,- Hledam nektere reklamni agentury,ale zatim bez uspechu,kdyz narazim na dobrou tak bych si musel nechat vyrobit treba 200 kusu... :cry:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak koukám za tu opravu je to slušná cena to fakt :D a držim palce s tou reklamkou ale mám dojem že když v Rožňave je 25 000 lidí a žádná fabrika a obrovská nezamnestnanost tak v Praze musí bejt reklamních kanceláří jak houby po dešti :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To ano,nasel jsem jich dost,ale zatim jsem nenasel zadnou,ktera mi vyrobi jedno triko a jednu klicenku,chtej jen velky mnozstvi,s tou klicenkou to nebude snad takovy problem,zkusim do par agentur napsat a triko si snad koupim obycejne prazdne oranzove a udelam si sablony textu a prestrikam to cernym sprejem na textil... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Šikula proste člověk si vždy musí umnet poradit :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele fakt jedine mit nekde nekoho znameho,ty klicenky jsem nasel minimalne od 50 kusu... :cry: a triko si asi vyrobim sam...aspon si ho budu vice cenit... ;)
mil

Příspěvek od mil »

Vy dvaja nezničiteľní nadšenci -peha- a Goose, už mi začínate liezť poriadne na nervy! Som sa normálne pristihol, že kvôli Vašemu nekonečnému pochlebovaniu lustrujem autobazáry, hľadám Leganzu a špekulujem o predaji Lososa. A to som ho len toť kúpil. Už s tým pochvaľovaním láskavo prestaňte! Ja nepotrebujem žiadnu Legu. A mám sa venovať užitočnejším veciam, ako ma nútite Vy dvaja. Vždy sa mi páčil dizajn Leganzy, hlavne jej zadnej časti. Ja však takú kravu nepotrebujem, len mi z Vás už hrabe jak si tu furt chrochtáte spokojnosťou. :)

(Inak Vám aj Vašim Legám moc fandím)
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“