Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No vidis to,ted si mi pripomel,ze si musim poridit samolepku clubu... No peknej tygrik,ten tam padne jak prd** na hrnec...mam uz taky koupeny pro Legu polstarky...a polstarky sice proto,protoze obcas v aute spavam a tak si budu sebou vozit vybavicku... Jeste k tem samolepkam,neni nejaka sleva na postovny,samolepka stoji 17 kacek a 90 dam za postovny...to je docela dost... Jen jeste nevim jestli si vemu samolepku lepici se z venku nebo zevnitr...ty mas podle meho odhadu z venku...a neodlepuje se???Drzi stale pevne???
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Mam rad hodne oranzovou barvu a asi si objednam odsud tu oranzovou,v nejake reklamni agenture bych si zkusil nechat vyrobit treba snuru ke klicum s napisem www.daewooclub.com to by nebylo spatny...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
O tricku jsem take premyslel,cele oranzove,na prsou cerny napis clubu a na zadech velky cerny napis Leganza,ale netroufam si odhadnout na kolik by to vyslo,ta klicenka by vypadala stejne,oranzova s cernym napisem...ale barvu by si kazdy vybral podle sveho vkusu...a polstarky mam zelenozlute,v barvach meho oblibeneho hokejoveho tymu HC Vsetin...
No budou tam novy vsechny kotouce,zadni desticky,zadni tlumice,brzdova kapalina,pylovy filtr,vzduchovy filtr,hadice od serva a komplet novy zarovky na spz,parkovacky a H1...a s praci by to melo byt do 15000,- Hledam nektere reklamni agentury,ale zatim bez uspechu,kdyz narazim na dobrou tak bych si musel nechat vyrobit treba 200 kusu...
To ano,nasel jsem jich dost,ale zatim jsem nenasel zadnou,ktera mi vyrobi jedno triko a jednu klicenku,chtej jen velky mnozstvi,s tou klicenkou to nebude snad takovy problem,zkusim do par agentur napsat a triko si snad koupim obycejne prazdne oranzove a udelam si sablony textu a prestrikam to cernym sprejem na textil...
Vy dvaja nezničiteľní nadšenci -peha- a Goose, už mi začínate liezť poriadne na nervy! Som sa normálne pristihol, že kvôli Vašemu nekonečnému pochlebovaniu lustrujem autobazáry, hľadám Leganzu a špekulujem o predaji Lososa. A to som ho len toť kúpil. Už s tým pochvaľovaním láskavo prestaňte! Ja nepotrebujem žiadnu Legu. A mám sa venovať užitočnejším veciam, ako ma nútite Vy dvaja. Vždy sa mi páčil dizajn Leganzy, hlavne jej zadnej časti. Ja však takú kravu nepotrebujem, len mi z Vás už hrabe jak si tu furt chrochtáte spokojnosťou.
(Inak Vám aj Vašim Legám moc fandím)
(Inak Vám aj Vašim Legám moc fandím)
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy