Svetla
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Mne sa zda, ze to ide cez relatka.
Ked som si robil automat na svietenie, tak pod pristrojovkou su relatka na svetla. Su pri zvukovej signalizacii zapnutych svetiel a nezapnutych pasov.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Ja mam na teba len jednu otazku, pises ze si menil ziarovky s vyssou svietivostou, ale predsa ak ma ziarovka len vyssiu svietivost (+30 alebo +50%), príkon aj napätie ostáva zachované pri danom type ziarovky! Potom na tvoje rele urcite nemali vplyv ziarovky s vyssou svietivostou, ale asi sa im stalo daco ine.PeterMT píše:zdravím, ja len tak... moja skúsenosť...
.. jedného dňa som tiež vymenil žiarovky za silnejšie ( tie s tou vyššou svietivosťou ) a asi po pol roku mi začali blbnúť relátka.
.. keď som chcel vypnúť svetlá tak ostali zapnute ( relé nevyplo ) ..
.. keď mi to urobilo ráno, som si nevšimol, že svetlá nevyplo.. tak čuduj sa..... baterka offfff
pri rozobratí relé... boli úplne spálené kontakty..
dal som tam pôvodné žárofky a kašlem už nas to...
( idem vymeniť komplet svetlomety, idem sa pohrat trošku.. )
cao
Keby si tam dal ziarovky vykonovo silnejsie, potom by to bolo mozne ako tu uz par ludi nato upozornovalo.
Inak ja stale testujem 100 w ziarovky H1 /povodne boli 55w,12v/ a ani kable ani rele ani samotny svetlomet sa nezahrieva... Tak uvidim co bude dalej... Inak zatial v pohode.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
chod za zvukom.
zapni si svetla a pocuvaj kde ti pipa signalizacia zap.svetiel. tak tam to je. a relatka sa ovladaju sa cez packu na volante. do relatok ide stale +, a spinaju sa cez kostru.furo píše:dakujem za pomoc ale potrebujem vediet kde presne su ti relatka pod pristrojovkou
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
zdravim všetkych nevidiacich ESPERAKOV ,aj ja patrim k tym čo slabo vidia za večera a v noci.svetla su jak nove ,plexi je pekne čire bez škrabancov ani zožltnute nieje,vnutrajšok je tiež ako novy-pekny leskly.
neskušal niekto vymontovat ten klobučik čo je v reflektore pred žiarovkou.ved niektore auta to nemaju v reflektoroch,načo to tam vlastne je ,myslite že by to oslnovalo?
kto sa na to podujme prvy?
alebo skusit tam dat H1 PHILIPS BLUE VISION 4000K,cena na ne je okolo 840sk za par+su k tomu aj parkovačky s modrym sklom,neskušal to niekto?
alebo ostava potom kupit nove reflektory?
inak na pasate B4 boli nove reflektory zn.DEPO ale svietili mizerne,teraz sa kupili nove HELLA a je to neporovnatelne lepšie.
že by to aj na espere pomohlo?keby sa dali od HELLA?
neskušal niekto vymontovat ten klobučik čo je v reflektore pred žiarovkou.ved niektore auta to nemaju v reflektoroch,načo to tam vlastne je ,myslite že by to oslnovalo?
kto sa na to podujme prvy?
alebo skusit tam dat H1 PHILIPS BLUE VISION 4000K,cena na ne je okolo 840sk za par+su k tomu aj parkovačky s modrym sklom,neskušal to niekto?
alebo ostava potom kupit nove reflektory?
inak na pasate B4 boli nove reflektory zn.DEPO ale svietili mizerne,teraz sa kupili nove HELLA a je to neporovnatelne lepšie.
že by to aj na espere pomohlo?keby sa dali od HELLA?
stanoc -> bez toho klobucika budes oslnovat. Aj ked niekto niekde spominal ze na nejakom aute to skusil vyhodit a vraj neoslnoval ale uz nespomenul ci skusil ist proti svojmnu autu na inom .
Ja terazky vidim v noci obstojne, svieti to ako vacsine aut, len by to chcelo dobre zostelovat na spravny smer. Pomohla kabelaz a rele. Este by to chcelo dvihnut voltaz po zahriati motora ale to je uz kusok zlozitejsie.
Ja terazky vidim v noci obstojne, svieti to ako vacsine aut, len by to chcelo dobre zostelovat na spravny smer. Pomohla kabelaz a rele. Este by to chcelo dvihnut voltaz po zahriati motora ale to je uz kusok zlozitejsie.
stanoc -> zkousel sis ty svetla pred nejakou zdi zvednout ?? zarovky nic moc neresej.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová