Ospravedlnujem sa adminom ak sa to tu rozoberalo, no posledne tri dni citam toto zaujimave forum, ale o ziarovkach som nenasiel nic

Moderátor: Blue Lanos
Ale ja kdyz zapnu svetla tak me u motoru neco zacvakappp píše:Espero fakt svieti slabo aj s "lepsimi" ziarovkami ale ono je to ciastocne nezmyslom v zapojeni (silovy prud ide cez packu pod volantom a az potom ku svetlam,
A nechces ten problem s palubnym napatim vyriesit? Skus si vycistit zemniace body. Ja som v svojej Nexii ocistil a zakonzervoval len ten co je priamo pod baterkou a zrazu mi stuplo napatie z 13,8 na 14,7.ppp píše:Espero fakt svieti slabo aj s "lepsimi" ziarovkami ale ono je to ciastocne nezmyslom v zapojeni (silovy prud ide cez packu pod volantom a az potom ku svetlam, aj skodovky mali od isteho roku na to rele v kufri az za prepinacom). No a ciastocne tym ze esperacky alternator nedrzi peknych 14.3v ako altiky napr. vo feldach (a ktovie kolko maju fabky ked im tie h7 tak pekne praskaju). Aspon teda moj si nejako rozmyslel tych 14.7V co mal pri predposlednom merani a uz ma len 14V.
Hlavny problem je, ze aspon polovica servisov nastavuje svetla bez zataze na prednom sedadle (tak sa to ma spravne robit), ale naco by mali nastavovat svetla dvaja servisaci, ked to zvladne kludne len jeden... Potom ked si sadne vodic za volant, svetla este trosku klesnu a je ho*no vidiet. Presne viem o com hovoris. Toto je podla mna problem neschopnosti servisu.conpet píše:Na stk me sestelovali svetla abych nahodou nekoho neoslnila cestou zpet jsem malem 2x pristal v prikope
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |