Točí ale neštartuje
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Neviem či si dačo skúšal ale skus resetovať jednotku teda benzinovú lebo mnesa nedávno tiež chovala dáko čudne ale ja som vedel prečo tak som zrobil reset jednotky a vše je OK Proste sundej plus kontakt z baterie a prikostri ho asi na 10 sekúnd no a keď nič tak podla mna už len čerpadlo ale skús ten reset lebo jednotka mohla načítať chybu a tohle by mohlo pomôcť
- Reklama
No daco som skusal.A ak sa nemylim, vyzera to ako upchata palivova trubka(hadicka)medzi cerpadlom a filtrom.No nejde mi to do hlavy.Co by tam mohlo byt.A kde?Lebo ked som odpojil hadicku na cerpadle,vytriskol z nej benzin ako by pod tlakom.Ale pritom na druhej strane bola odpojena od filtra.Je este volaco na trase medzi cerpadlom a filtrom?Najhorsie je,ze na montaznej jame mam teraz rozobrate ine auto,takze zo spodu sa na to nemozem pozret.Ale ten reset jednotky vyskusam.Zatial dik.
Leganza 2,0 CDX,1998,LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No podla mojho by to šlo tak že ju odpojíš od filtra a vzadu od čerpadla no a prefúkni ju kompresorem ale skú to od konca kde je čerpadlo lebo neviem či to dakde nemá spetnú klapku,a keď nie tak to prefúkni od filtra Skúsi5 by si to mal takhle lebo ako si písal tak čerpadlo by to chvalabohu nemalo byť
Dik za radu,takto nejak som si to predstavoval aj ja,len horsie je,ze nemam kompresor a som na to sam.By som povedal,ze je to robota pre dvoch.Lebo fukat do toho z jednej strany a nevidiet,co leze z druhej von je dost rizikove.Najme ked to bude do interieru.Musim asi vydrzat do vikendu,kym sa najde nejaky kamarat.
Leganza 2,0 CDX,1998,LPG
Vyzera to tak,ze uz viem presne kde je zrada.Prosim poradte odbornici,ci je mozne vybrat ten motorcek z cerpadla,ci je mozne ho rozobrat a nejak opravit.Neda sa povedat,ze by vobec nesiel,ale blbne.Vydrzi ist tak dva km,potom zacne vynechavat a musim po nom poklopat.Tak pridem domov,odstavim a ked chcem po chvili znova natocit,cerpadlo sa nehne.Zas vybrat,poriadne pohrkat zlozit a cele sa to zopakuje.Vedel by niekto poradit,povedat,co s tym je?Dakujem.
Leganza 2,0 CDX,1998,LPG