palubovka help!!!

Moderátor: Blue Lanos

P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Dobry tak na to seru :lol: diky za rady
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

:D :D :D no tak to sem ale nechtel te odradit.stahovak by se dal udelat jsou ve volantu 2 diry na 8 sroub.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Miza

Příspěvek od Miza »

Napadlo mě to prostě potáhnout samolepicí látkou. Nějak se tomu řiká ale nemůžu si na to sprostý slovo vzpomenout. http://www.vltava2000.cz/doronel/goodsd ... 2$00000001 tak třeba tady sem našel takovou docela dobrou koupi ... asi do toho pudu. Když tu palubku uvolnim aspoň trošku tak to budu moct zahnout a nebude se to odlepovat. To co bude problemový tak bude asi ten Grand Canyon, ale tam bych loupnul nějakou chromovou lištu nebo nějaký podobný šidítko abych tu látku napnul .. co vy na to ?
Daewoo Matiz 0,8 r.v. 2001 červený. 40 tkm.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no mozna ze by to slo ale tezko rict
Simson s 51
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Ešte som nikdy nepoužil stahovák a volant dávam dole často na rôznych typoch áut.Musíš povoéliť matku a rukou po stranách silno udrieť ,raz na jednej strane raz na druhej.Neboj sa hlavne silne.A potom kývaním takať.To znamená raz jednu stranu raz druhu.
Docent

Příspěvek od Docent »

Tak tak, do volantu musíš silně mlátit, hlavně když je v něm airbag. Je to taková diagnostika, co si nechá líbit :twisted: .
Miza

Příspěvek od Miza »

Jo a trošku sem si pohrál z tachometrem .. teda tim obrázkem co sem tady našel. ¨když sem ho vytisknul tak stál za hovno bo to bylo celý kostrbatý a rozrastrovaný no takže sem se pustil do upravy. Tady to je ... UPOZORNĚNÍ ještě neni přesně přeměřen, to bude následovat doufám o víkendu kdy se k tomu dostanu ale pokud se někomu líbí a chtěl by ho udělat do nějaký barvy tak dejte vědět a já se o to pokusim, zdarma a bez keců :lol: No ten náhled stojí za hovno taky, mám to v pdf a cdr když to bude chtít někdo poslat jako to pdf nebo to cdr tak mi písněte emila a obratem to pošlu. Obrázek
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Ještě tam chybí číslovka 200 :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pro Mízu a P3RF3KT :

měli by jste trochu upravit svůj slovník, teda pokud to půjde.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Miza

Příspěvek od Miza »

No jo no ... už sem se sklidnil, jen mě na....štvalo že mi sem nešlo dát to pdf v kterym je ten tacháč krásně vydět a musel jsem sem nacpat ten hnus jpg a celá moje práce přišla v niveč.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

S tím slovníkem by to mnelo být vážne jemnejší a když tak takhle n.....o ale radej to vynechat :lol: ale k tem polepúm na tacho tak ono to nevypadá tak zle a myslím že v skutečnosti to vypadá OK a tady u nás je dost Maťulkú který mají budíky v barvě a dokonce i airbrush :lol: :lol: :lol:
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Ten tachometer je tu: ObrázekA po volante mlátim kludne po odpojení batérie a vybratí erbegu z volantu.Ja nevidím problém,ved to robím bežne.
Miza

Příspěvek od Miza »

Teď sem ukázal manželce ten tachometr a začala mě sekýrovat ať tam koukám dát včechny rychlosti aby na mě mohla řvát když jedu rychleji než předpisy dovolují :D :D Jo a s tim airbruschem ... no jestly má někdo zájem tak mu tam dám i fotku jeho tchýně :D Ale spátky k tématu, du zakoupit látku a v tejdnu se snad dostanu k tomu potažení ... no možná rači začnu dveřma a jestly to ,,teď teda vynechávám tu sprosťárnu,, tak udělám i tu palubku. Foto bude !!
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

pro dedo.miki ja mam taky bohate zkusenosti se sendavanim volantu a u matize jsem koukal jak vrana z vykopu ze to neslo.ono u daewa to vseobecne nejde.maji to opravdu sikovne udelane a podari se bez stahovaku tak jedno auto z 10ti.ale jestli mas vetsi zkusenosti z daewem necham si urcite poradit.(sendavali jsme to ve 2 jeden tahal druhy bouchal gumovou palici a nic)
Simson s 51
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“