palubovka help!!!
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Napadlo mě to prostě potáhnout samolepicí látkou. Nějak se tomu řiká ale nemůžu si na to sprostý slovo vzpomenout. http://www.vltava2000.cz/doronel/goodsd ... 2$00000001 tak třeba tady sem našel takovou docela dobrou koupi ... asi do toho pudu. Když tu palubku uvolnim aspoň trošku tak to budu moct zahnout a nebude se to odlepovat. To co bude problemový tak bude asi ten Grand Canyon, ale tam bych loupnul nějakou chromovou lištu nebo nějaký podobný šidítko abych tu látku napnul .. co vy na to ?
Daewoo Matiz 0,8 r.v. 2001 červený. 40 tkm.
Jo a trošku sem si pohrál z tachometrem .. teda tim obrázkem co sem tady našel. ¨když sem ho vytisknul tak stál za hovno bo to bylo celý kostrbatý a rozrastrovaný no takže sem se pustil do upravy. Tady to je ... UPOZORNĚNÍ ještě neni přesně přeměřen, to bude následovat doufám o víkendu kdy se k tomu dostanu ale pokud se někomu líbí a chtěl by ho udělat do nějaký barvy tak dejte vědět a já se o to pokusim, zdarma a bez keců No ten náhled stojí za hovno taky, mám to v pdf a cdr když to bude chtít někdo poslat jako to pdf nebo to cdr tak mi písněte emila a obratem to pošlu.
Teď sem ukázal manželce ten tachometr a začala mě sekýrovat ať tam koukám dát včechny rychlosti aby na mě mohla řvát když jedu rychleji než předpisy dovolují Jo a s tim airbruschem ... no jestly má někdo zájem tak mu tam dám i fotku jeho tchýně Ale spátky k tématu, du zakoupit látku a v tejdnu se snad dostanu k tomu potažení ... no možná rači začnu dveřma a jestly to ,,teď teda vynechávám tu sprosťárnu,, tak udělám i tu palubku. Foto bude !!
pro dedo.miki ja mam taky bohate zkusenosti se sendavanim volantu a u matize jsem koukal jak vrana z vykopu ze to neslo.ono u daewa to vseobecne nejde.maji to opravdu sikovne udelane a podari se bez stahovaku tak jedno auto z 10ti.ale jestli mas vetsi zkusenosti z daewem necham si urcite poradit.(sendavali jsme to ve 2 jeden tahal druhy bouchal gumovou palici a nic)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil