Ruční brzda
Moderátor: Blue Lanos
Ruční brzda
Tak jsem jednou chtel zkusit "driftik" a zatahnu za rucku a kola se vesele, sice trosku hure, toci dale... Kdyz ji zatahnu v kopci tak auto udrzi, ale na smyk to pouzit nejde... Nevite jestli se to da nejak vyresit(treba jen novy lanko, nobo jestli je nutny dat novy brzdy...)
Diky moc za rady
Diky moc za rady
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem to taky párkrát zkoušel a i když ručka na kopci držela auto jako přibitý, tak se taky kola nezablokovaly...ale když na uježděným sněhu vlítneš do prudké zatáčky moc rychle, tak se ten zadek utrhne a jde to do přetáčivýho smyku...takže se to dá i bez ručky...ale je třeba samozřejmě hned dát volantem kontra a přidat plyn, abys neudělal hodinářství...já měl teda sedana, ten má těžkej zadek, tak se to tak dalo dělat...ale zkoušel jsem to jen několikrát...nejlepší bylo jak na silvestra 2005/2006 přišla kalamita, silničáři nikde, trolejbusy jezdily jen tak tak, na ulicích nikde nikdo a v osm večer poklidnou čtvrtí jede Racek na vytočenou dvojku a každou křižovatku odbočuje dveřma napřed... ...ale z toho už jsem vyrostl, přisámbohu...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že je plně funkční, akorát holt výrobce nepočítal s tímhle využitím... ...protože mě nešlo zatáčet přes ručku ani když jsem měl nový pakny a seřízená byla tak, aby zabírala už na druhým zubu...takže já bych řekl že je to tak v pořádku...ale možná někdo přijde s nápadem jak na to...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
no u racera jsou brzdy zvlastni system.jsou auta ktery brzdi jako blazen a jina ktera se nedaj zastavit i kdyz je tam uplne vsecko nove.rucni bych zkusil na valcich jak na tom je.pak eventuelne vymenil lana a podival se do bubnu jestli nejsou pakny spaleny.kdyz se da vsecko nove muyes mit stesti a zacne to brzdit smykem.ale taky nemusi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil