nestartuje
Moderátor: Blue Lanos
nestartuje
Som zufaly. 31. som chcel ist k znamym na Silvestra a moj Matiz predtym isiel bez problemov mi proste odmietol nastartovat.
Odvtedy som skusil vsetko co ma napadlo.
Vymena sviecok, vycistenie rozdelovaca, kontrola kablov a iskry.
Vsetky sviecky hadzu iskry a ked ich vyberiem su mokre od benzinu.
Napriek tomu nejde nastartovat ani pri roztiahnuti.
Mate nejaky napad?
Mate nejaky napad?
- Reklama
Ještě stojí za pokus použít druhý klíček k vozu. Nám se jednou stalo, že zničeho nic odmítl naskočit motor u služebního Matíze. Po použití druhého klíčku naskočil bez problému a ten první klíč se musel nechat přečipovat. Vysuš svíčky, za pokus to stojí. Jinak tě potom asi servis nemine.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
palivo ide
aj zahuci cerpadlo aj su mokre sviecky a smrdia benzinom
ja nechapem
uz idem obvolat servisy uz som z toho zufaly
ja nechapem
uz idem obvolat servisy uz som z toho zufaly
v servise maju dalsie tri matizy nestartujuce
volal som do Daewoo autorizovaneho servisu
ze im tam stoja dalsie tri Matizy a nevedia preco nestartuju
tak som im povedal ze im moje dotiahnem buduci tyzden
dufam to dovtedy vyriesia a bude to lacnejsie a rychlejsie
je to zahada
mozno nejaky soft bug
je to zahada
mozno nejaky soft bug
Re: v servise maju dalsie tri matizy nestartujuce
No když říkáš že tam stojí další tři, tak to je divný, nenatankoval jsi nejaký humus místo benzínu?batman píše:volal som do Daewoo autorizovaneho servisu
je to zahada
mozno nejaky soft bug
Už bez Matesa
je to mozne Tesco pumpa nie je asi najlepsiazabijec píše:No když říkáš že tam stojí další tři, tak to je divný, nenatankoval jsi nejaký humus místo benzínu?batman píše:volal som do Daewoo autorizovaneho servisu
je to zahada
mozno nejaky soft bug
a potom z bandasky ale to bol shelacky
No to jsem tedy zvědavý co tomu je.batman píše:
je to mozne Tesco pumpa nie je asi najlepsia
a potom z bandasky ale to bol shelacky
Už bez Matesa
tiez som zvedavy
tiez som zvedavy ked odislo startovanie 4 Matizom v Kosiciach to bude nejaky skriatok
fakt je to o nervy, kupil som ho pred troma mesiacmi, velmi ma sklamalo teraz, ale doteraz behalo ako hodinky, tak neviem, cim to moze byt
fakt je to o nervy, kupil som ho pred troma mesiacmi, velmi ma sklamalo teraz, ale doteraz behalo ako hodinky, tak neviem, cim to moze byt
-------------------------------
Tico SX STD '97 pozicane dlhodobo
Matiz I 0,8 red, r.v. 2001 bez zadnych sedadiel - takze nakladne vozidlo skrinove dodavkove podla TP, kupene po firme - odisiel motor po trhnuti rozvodoveho remena predane
Spark - mamine firemne
Matiz I 0,8 red, r.v. 2001 bez zadnych sedadiel - takze nakladne vozidlo skrinove dodavkove podla TP, kupene po firme - odisiel motor po trhnuti rozvodoveho remena predane
Spark - mamine firemne
stale nenasli chybu
odkedy som posledne volal tak stale nenasli chybu u tych troch Matizov co tam maju
tak som dnes dal nabit baterku, a v stredu rano tam odtiahnem auto a daju na diagnostiku
uvidime co vyhodi PC
dufam to bude mensi problem ako tie tri co im tam stoja
mam pocit ze hadze slabsiu iskru ako mame (ona ma tiez Matiz)
mne len taka slaba modra preskoci v strede, ked napojim na mamin nastartovany motor, tak skacu iskry jak salene pekne cervene na cely obvod uhlika, moja len tak slabo modro v strede preskoci
moze byt cievka? je tam vlastne cievka? robilo sa aj ine magneticke
anyway kolko ta sranda asi stoji co ide z toho kable k rozdelovacu?
dik za info
co myslite moze to byt v tom?
uhlik v rozdelovaci som vymenil, aj cely vycistil nemal by byt problem s nim, alebo myslite ze palec rozdelovaca? alebo prasknute viko? ale vsetko vyzera byt ok
inak este ma napadlo ked nasadzujete palec, je na nom taky pliesok (myslim ze pritlacny) a tak na ten hriadel so zarezom sa nasadzuje ze ten pliesok je presne na opacnej strane, ze. ci sa mylim? zarez na hriadeli ide k vyklenku v plaste nie? ten je oproti tomu pliesku
dik
majte sa manici
dakujem za kazdu radu!
velmi ma to auto trapi tento rok ;(
prosim pomozte mi
tak som dnes dal nabit baterku, a v stredu rano tam odtiahnem auto a daju na diagnostiku
uvidime co vyhodi PC
dufam to bude mensi problem ako tie tri co im tam stoja
mam pocit ze hadze slabsiu iskru ako mame (ona ma tiez Matiz)
mne len taka slaba modra preskoci v strede, ked napojim na mamin nastartovany motor, tak skacu iskry jak salene pekne cervene na cely obvod uhlika, moja len tak slabo modro v strede preskoci
moze byt cievka? je tam vlastne cievka? robilo sa aj ine magneticke
anyway kolko ta sranda asi stoji co ide z toho kable k rozdelovacu?
dik za info
co myslite moze to byt v tom?
uhlik v rozdelovaci som vymenil, aj cely vycistil nemal by byt problem s nim, alebo myslite ze palec rozdelovaca? alebo prasknute viko? ale vsetko vyzera byt ok
inak este ma napadlo ked nasadzujete palec, je na nom taky pliesok (myslim ze pritlacny) a tak na ten hriadel so zarezom sa nasadzuje ze ten pliesok je presne na opacnej strane, ze. ci sa mylim? zarez na hriadeli ide k vyklenku v plaste nie? ten je oproti tomu pliesku
dik
majte sa manici
dakujem za kazdu radu!
velmi ma to auto trapi tento rok ;(
prosim pomozte mi
-------------------------------
Spark - mamine firemne
Spark - mamine firemne
Re: nestartuje
[quote="batman"]Som zufaly. 31. som chcel ist k znamym na Silvestra a moj Matiz predtym isiel bez problemov mi proste odmietol nastartovat.
Držím palec,nejen od rozdělovače - se závadou neporadím,ale hlavně ať to není jak na nový rok tak po celý rok...
Jak bylo napsáno - do servisu kde stojí už 3 "mrňata" bych t tam opravdu nedal!!Říká se že když auto nejde tak z 80% je závada na elektrice.Zkus tam u vás najít nějakýho autoelektrikáře ať se na to koukne...
Hlavně ať už jedeš...
Držím palec,nejen od rozdělovače - se závadou neporadím,ale hlavně ať to není jak na nový rok tak po celý rok...
Jak bylo napsáno - do servisu kde stojí už 3 "mrňata" bych t tam opravdu nedal!!Říká se že když auto nejde tak z 80% je závada na elektrice.Zkus tam u vás najít nějakýho autoelektrikáře ať se na to koukne...
Hlavně ať už jedeš...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Re: nestartuje
Musíš pravdepodobne vypustiť nádrž a naliať-Dotankovať benzín ,ale s inej pumpy.Teraz vieš prečo nestojí rada na lacný benzín.Ušetríš halire a máš problémy za stovky korún.To isté bolo na pumpe ked otvorili pri Carfoure.Teraz tam už chodia menej.Mal som prípad ked na aute benzín slabší o 1 oktán robil problémy.po natankovaní dobrého benzínu bolo všetko v poriadku.Ak chceš môžeš zavolať kolegu čo má čítačku a pomože ti.Tiež má Daewoo. 0903 536465.Ešte jedna rada,daj si do svojho profilu aspon mesto ak už adresu neuvádzaš.batman píše:Som zufaly. 31. som chcel ist k znamym na Silvestra a moj Matiz predtym isiel bez problemov mi proste odmietol nastartovat.
Mate nejaky napad?