Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Máš na to právo
----------------------Goose píše:No tesim se na ni jak malej kluk...
máš na to právo i nárok kolegáčku, patříš mezi ty kluky nejmladší, kteří se
radovat rozhodně - umí vid???Těšim se s Tebou - čau " Vazoun "
Re: Máš na to právo
No budu v ni snad i spat... Jen by to chtelo sehnat jeste ten model a bylo by to uplne super...Vazoun píše:----------------------Goose píše:No tesim se na ni jak malej kluk...
máš na to právo i nárok kolegáčku, patříš mezi ty kluky nejmladší, kteří se
radovat rozhodně - umí vid???Těšim se s Tebou - čau " Vazoun "
Tohle nechapu - ja kdyz nasel na inetu svou Legu, tak jsem pro ni za pul hodiny jel a neodradilo me ani, ze to nestihnu do zaviracky bazaru a ze je to v jinym meste.Goose píše:Tak tohle by mela byt moje druha laska...pokud mi neutece...ale koncem ledna se pro ni rozjedu...
Jo, hochu, tak ta Ti neutece! Az kdyz jsi napsal o tom znaku vzhuru nohama, jsem si na ni vzpomnel - je to totiz Leganza v nejhorsim stavu, jaky jsem kdy zatim Legu videl! Ten stribnej lak, co se na tech mizernejch (asi zamerne) fotkach zda OK (nekdo tu dokonce psal, ze je krasna! ), je priserne oloupany zejmena vepredu (visi z toho cary laku). Ty lity disky jsou totalne zkorodovany, na boku karoserie to melo ryhy jak od hrebiku atd. atd.Goose píše:Jo a co me zarazi je kdyz se podivas na kufr tak je tam znak Daewoo obracene...
Koncem leta totiz delsi dobu postavala tadyhle:
http://www.autobazar-centrum.cz/
Zprvu za 95 tacu:
http://209.85.129.104/search?q=cache:Yg ... =clnk&cd=4
http://209.85.129.104/search?q=cache:NB ... =clnk&cd=5
...po case za 88 tacu:
http://209.85.129.104/search?q=cache:Ja ... =clnk&cd=2
...a pak najednou zmizela (neveril jsem, ze by ji nekdo koupil)... no a ted aspon vim, kam se podela (Trotina je co by kamenem dohodil, ze?)... Takze ve Tvem pripade je cekani vice nez vhodne, tipuju, ze tak za rok by cena mohla spadnout na realnou vysi kolem 50 tisic.
Jinak co jsem si vsiml vedle te oloupane metalizy, zkorodovanych litaku, ryh a obraceneho loga na zadnim kufru: u masky chladice chybelo gumove tesneni, sklo u spolujezdce bylo vyjete z gumy smerem ven (asi dost pokriveny dvere) + veci, co jsou videt i na tech fotkach: zadni sedadla nemaji skutecne operky hlavy (jen takove hrby), je tam jen manualni klima a z fotky palubky je zrejme, ze tam dole chybi dekl na pojistky a ty 3 cerne fleky na calouneni sloupku u ridice tez nevypadaji vabne... takze nezbyva, nez Ti poprat hodne stesti s touhle Leganzou (IMHO ho budes moc potrebovat).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ono je bohuzel naprosto bezny, ze auto takhle mezi bazarama kolujou, je to jedna velka mafie podvodniku... a proto je tu nastesti internet, kde se da dost indicii odhalit (podle me kdybys zagoogloval jeste vic, tak ta historie toho auta urcite bude mnohem delsi a barvitejsi)...Goose píše:To Slam:Diky moc...aspon si mi usetril cestu...jinak bych to zjistil az tam,ze je to vrak...no uplme me zarazilo jakou to auto melo minulost...to je sileny...jeste jednou dik...a kouknu se po jiny...
IMHO je asi lepsi vybirat ojete auto v nejakem autosalonu, kde ty stary zustavaji na protiucet (muj pripad), pak je ta sance na slusny a zachovaly auto s jasnou minulosti o dost vetsi...
BTW a proc vybiras takovy stary krap, radsi hledej neco s rokem 2000 a vys, tam je prece ta sance na slusny kus urcite vetsi, ne?
Naposledy upravil(a) Slam dne ned pro 31, 2006 16:17, celkem upraveno 1 x.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)