Moderátor: Blue Lanos
----------------------Goose píše:No tesim se na ni jak malej kluk...![]()
![]()
No budu v ni snad i spat...Vazoun píše:----------------------Goose píše:No tesim se na ni jak malej kluk...![]()
![]()
máš na to právo i nárok kolegáčku, patříš mezi ty kluky nejmladší, kteří se
radovat rozhodně - umí vid???Těšim se s Tebou - čau " Vazoun "
Tohle nechapu - ja kdyz nasel na inetu svou Legu, tak jsem pro ni za pul hodiny jel a neodradilo me ani, ze to nestihnu do zaviracky bazaru a ze je to v jinym meste.Goose píše:Tak tohle by mela byt moje druha laska...pokud mi neutece...ale koncem ledna se pro ni rozjedu...![]()
![]()
![]()
Jo, hochu, tak ta Ti neutece! Az kdyz jsi napsal o tom znaku vzhuru nohama, jsem si na ni vzpomnel - je to totiz Leganza v nejhorsim stavu, jaky jsem kdy zatim Legu videl!Goose píše:Jo a co me zarazi je kdyz se podivas na kufr tak je tam znak Daewoo obracene...![]()
![]()
Ono je bohuzel naprosto bezny, ze auto takhle mezi bazarama kolujou, je to jedna velka mafie podvodniku... a proto je tu nastesti internet, kde se da dost indicii odhalit (podle me kdybys zagoogloval jeste vic, tak ta historie toho auta urcite bude mnohem delsi a barvitejsi)...Goose píše:To Slam:Diky moc...aspon si mi usetril cestu...jinak bych to zjistil az tam,ze je to vrak...no uplme me zarazilo jakou to auto melo minulost...to je sileny...jeste jednou dik...a kouknu se po jiny...![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |