štartovanie
Moderátor: Blue Lanos
štartovanie
Niekedy mi nechce auto naštertovať, keď stojí zo 2-3 dni. Vložím kľúč do zapalovania a kým pípa tak má natiahnuť palivo. Keď to ide správne tak ho naťahuje pár sekúnd. Keď nechce naštartovať, tak ho natiahne (zabzučí motorček, alebo čo je to) len asi sekundu. Musím to skúšať s vyťahovaním a zasúvaním kľúča aspoň 20-30 krát aby natiahlo palivo. Potom naštartuje a zase všetko beží bez problémov. Kľúč je čistý, skúšal som aj rezervný, baterka je dobrá a štartér tiež. Len to naťahovanie paliva. Čím to môže byť, alebo čo môže byť príčinou? Stalo sa to už niekomu?
- Reklama
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Re: štartovanie
A co sa stane ked zacnes startovat? Toci a nic?Roberto píše:Niekedy mi nechce auto naštertovať, keď stojí zo 2-3 dni. Vložím kľúč do zapalovania a kým pípa tak má natiahnuť palivo. Keď to ide správne tak ho naťahuje pár sekúnd. Keď nechce naštartovať, tak ho natiahne (zabzučí motorček, alebo čo je to) len asi sekundu. Musím to skúšať s vyťahovaním a zasúvaním kľúča aspoň 20-30 krát aby natiahlo palivo. Potom naštartuje a zase všetko beží bez problémov. Kľúč je čistý, skúšal som aj rezervný, baterka je dobrá a štartér tiež. Len to naťahovanie paliva. Čím to môže byť, alebo čo môže byť príčinou? Stalo sa to už niekomu?
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Jeziiis rychlo bez natankovat benzin!
1. ak to robi naozaj len v tejto situacii ako pises, bud ti zle ukazuje palivomer, alebo nestojis na rovine a chuda cerpadlo nemoze cucat.
2. tymto sposobom si uz palivovemu cerpadlu zarazil minimalne zopar klincov do rakvi, ak si ho neposkodil mozes byt rad, neviem ako dlho praktizujes toto sado-maso
3. chod natankovat a uz nikdy nejazdi nadoraz, lebo odfajcis cerpadlo a to ta potom bude poriadne srat cca 6tis +- autobus + robota ak si to nevies sam vymenit a to mi ver, ze to nebudes poteseny ...
1. ak to robi naozaj len v tejto situacii ako pises, bud ti zle ukazuje palivomer, alebo nestojis na rovine a chuda cerpadlo nemoze cucat.
2. tymto sposobom si uz palivovemu cerpadlu zarazil minimalne zopar klincov do rakvi, ak si ho neposkodil mozes byt rad, neviem ako dlho praktizujes toto sado-maso
3. chod natankovat a uz nikdy nejazdi nadoraz, lebo odfajcis cerpadlo a to ta potom bude poriadne srat cca 6tis +- autobus + robota ak si to nevies sam vymenit a to mi ver, ze to nebudes poteseny ...
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
rozxhodne choď natankovať mna ťahali do servisu pretože mi ukazovalo že tam je palivo ani kontrolka ešte nesvietila a nebolo tam NIČ!!! tie budiky ukazuju ako chcu nato sa bespoliehaj
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
sprobojte AKUmulatorek zmenicRoberto píše:Ano. Točí a nič. Keď to potom skúam s tým kžúčom von a dnu, tak po čase natiahne benzín a natartuje. Je pravda, e keď to robí tak je tam benzínu len na červenej čiarke. Môe to ma s tým niečo spoločné? V Daewee mi hovorili, e nemám jazdi ,,nadoraz,, .
No Bass No Fun
Mna napadla este jedna vec: pokazeny (ciastocne) snimac imobilizera na spinacej skrinke. Mne to robilo to iste, a ked pises, ze musis vytahovat klucik.... Ale to lahko zistis, ked otocis klucom, kontrolka imobilizera musi zhasnut, ak ostane svietit alebo blikat, je zle, nemusis ani startovat.
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
dobry napad! to mi nenapadlo, ked skusal aj rezervny kluc ale stale plati, nech uz nejazdi nadoraz.igor.ma píše:Mna napadla este jedna vec: pokazeny (ciastocne) snimac imobilizera na spinacej skrinke. Mne to robilo to iste, a ked pises, ze musis vytahovat klucik.... Ale to lahko zistis, ked otocis klucom, kontrolka imobilizera musi zhasnut, ak ostane svietit alebo blikat, je zle, nemusis ani startovat.
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
No da sa, ale ak si uz ani nepamatas, kedy si ho menil tak ho rovno vymen stoji iba 200 Sk. Ja osobne by som ho neskusal, lebo ked zistim, ze je naprd, budem to musiet robit znovu a ja som clovek lenivy Palivovy filter by sa mal dat prefuknut ... ale myslim, ze filter to nebude, moj bol zaneseny az az a benzin stale tiekol ...