Vyblikání chyby z paměti
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
vyblikání
...no Habron vysvětlil si mi to - já bych si to nekoupil - na vymazání stačí odpojit baterii ( doporučeno palikxem ) - a potom s ECU - ŘJ se docela obávám cokoliv dělat - ostatně ECU na nesii je docela " chytrý " - palikx nám na našich nessií odečte, kdy jsme ty mrchy vzali za uši - ukládá si způsob, styl jízdy....a pak já mám velkou nedůvěru pro cokoliv polské....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
nastavení
....to Ivoš bude tam základ a to ti stačí, další se nasčítá samo - způsob jízdy atd. ( bylo zde řešeno )....ale vše jenom pokud závada nepřetrvává, pak není k ničemu ani scanner na vymazání....pak pomůže jenom odstranění závady a to může být i pro značkové servisy velký problém ( konkrétně pro SRBU neřešitelný )....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No závada je taková,že občas při startování,když je chladno, tak prvních cca 1000 metrů při přeřazování vyběhnou otáčky na 3000 (na volnoběh). A po těch 1000 mterech už je to o.k. Stává se to občas. Před nějakým časem mi říkal jeden servisák,že otáčkay si šteluje řídící jednotka,tak mě napadlo,jestli by to resetování ŘJ nevyřešilo.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
otáčky
....to Ivoš zkus odpojit bat...a po 10 minutách zapojit....uvidíš tím nic nezkazíš..
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico