Světla nesvítí
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Světla nesvítí
Zdravíčko,
omlouvam se pokud se to tu resilo ale nenasel jsem odpoved co by se hodila.
Co mam za problem? Najednou mi sviti jen jedno "parkovaci" svetlo a klopeny (potkavaci) a dalkove vubec!
Ale kdyz na nekoho dalkovejma jen "bliknu" tak to svitej !!!!
Cim to muze byt?
Pri posledni jizde kdy to jeste ASI svitilo bylo citit v aute ze se neco "pali" (v prostoru u ridice, palubky).... ale pojistky jsou OK!
Vsem hezky vikend
omlouvam se pokud se to tu resilo ale nenasel jsem odpoved co by se hodila.
Co mam za problem? Najednou mi sviti jen jedno "parkovaci" svetlo a klopeny (potkavaci) a dalkove vubec!
Ale kdyz na nekoho dalkovejma jen "bliknu" tak to svitej !!!!
Cim to muze byt?
Pri posledni jizde kdy to jeste ASI svitilo bylo citit v aute ze se neco "pali" (v prostoru u ridice, palubky).... ale pojistky jsou OK!
Vsem hezky vikend
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
pozri prepínač svetla pri volante či sa nespalil kontakt ale je to malo pravdepodobne a tiež relatka na dialkove
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Tak jsem zariskoval, koupil tu packu a vymenil ji!
A NIC ... takze pojedem do servisu
Timpadem mam na prodej / prodam packu - viz:
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... 337980df82
Hezky den
A NIC ... takze pojedem do servisu
Timpadem mam na prodej / prodam packu - viz:
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... 337980df82
Hezky den
světlo
....no bradkaj zkus GOLC CAR je to na osmě a jsou dobrý a levný viz. palikx a petrm naše školící garnitura....opravdu doporučuji na Srba servis zapomeň, tam jim zaplatíš i jejich vánoce.... to jsou moje zkušenosti ( a to draze zaplacené )....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
světla
....ještě jsem zapomněl bradkaj v Krči mi vzali zpět krokový motorek - i když tvrdili že elektriku zpátky neberou - musíš mluvit s menší silnější paní tuším světlovlasou - to je majitelka....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Mal som podobny problem. Fungovaly iba dialkove a stretavacky iba obcas. No a stalo sa mi to v noci uprostred dlhej streky. No skratka des. Bolo treba vymenit iba packu so spinacmi svetiel na volante a bolo to vpohode.
Hmmm, ale ked tebe vymena packy nepomohla... Tak neviem. Moze to byt od zhoreneho relatka, cez poistky az po predratu/zlomenu kabelaz. Ale ked si citel smrad po spaleni, asi to bolo relatko alebo kabelaz. Tipol by som skor kabelaz, lebo keby relatko, tak by ti odisly iba stretavacie svetla a nie aj parkovacky.
Inac je to naozaj hroza, ked preficis v 90-tke cez hrbol a vypnu sa ti svetla. Skoro som sa pos**l... Zbytok cesty som isiel s rukou na packe a preistotu som mal stale hmlovky.
Hmmm, ale ked tebe vymena packy nepomohla... Tak neviem. Moze to byt od zhoreneho relatka, cez poistky az po predratu/zlomenu kabelaz. Ale ked si citel smrad po spaleni, asi to bolo relatko alebo kabelaz. Tipol by som skor kabelaz, lebo keby relatko, tak by ti odisly iba stretavacie svetla a nie aj parkovacky.
Inac je to naozaj hroza, ked preficis v 90-tke cez hrbol a vypnu sa ti svetla. Skoro som sa pos**l... Zbytok cesty som isiel s rukou na packe a preistotu som mal stale hmlovky.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
světla
...no bradkaj, znám je na Bělidle na opravu startéu Š120.. jsou dobrý ale nesie už jde mimo ně...radil jsem ti palikxe a Golc car...pojistková skřín má u nesie i dvě pojistky z druhý strany...a hlavně to chce dodat schéma, to se vsadím nemaj na Bělidle - stačí stáhnout u nás z webu nebo si koupit "Jak na to" pro Nesii v centrumu na Smíchově, hned vedle vchodu - perfektní el. schéma a v češtině....ale opravdu jsem moc zvědavý jestli to opraví....
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico