TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Tak ET-15 tam rozhodně nestrčíš, pokud si nevytáhneš blatníky do šířky. Bez toho by Ti ty kola lezly z kastle jak nějakému terenňákovi. Originál kola 6x14" mají myslím ET-42. Já mám 15" a ET-36 a je to tak akorát. Kola jsou skoro zároveň s kastlí. Takže hledej kola s ET 42 - 34. U nich nebudeš mít problémy.solim píše:
ET-15 je vnitřní šířka límce šlo by použít na lanose? Jak se to dá zjistit?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Jelikož máme stejné vozy prosím o zaslání všech čísel na tvých elektronech abych věděl co mám schánět ( rozteč šroubů)15" a ET-36SkylineGTR píše:Tak ET-15 tam rozhodně nestrčíš, pokud si nevytáhneš blatníky do šířky. Bez toho by Ti ty kola lezly z kastle jak nějakému terenňákovi. Originál kola 6x14" mají myslím ET-42. Já mám 15" a ET-36 a je to tak akorát. Kola jsou skoro zároveň s kastlí. Takže hledej kola s ET 42 - 34. U nich nebudeš mít problémy.solim píše:
ET-15 je vnitřní šířka límce šlo by použít na lanose? Jak se to dá zjistit?
LANOS SEDAN: 1.6 16V SX: 185/60/R14 r.v. 97,man.KLIMA,LPG sekvenční
PEUGEOT 309
PEUGEOT 309
druha fotka ma nadych zelenej. je to preto ze ziarovka osvetlenia co je na streche, tak okolo nej som dal odstrihnuty spodok skatulky od tictac-ov. rozmer presne sadol ako prdelka na serbel. sice sa to asi viac zahrieva, ale nesvietim pol hodinu v kabine. mam v zasobe aj cervenu skatulku, ale zhanam teraz modru.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Peha a spol /osvetlovači/ vy urobíde osvetlenie a ja dodám fasa zvuk OK??? na stretku planujem urobiť woofer 1x30cm 200W a 2x 25cm 200w stred a výšky kalota 2x 150W hmmm len čo nato baterka??? kufor bude menší ako v Matese ja a kde dame tu pipu na pivo???????????????
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Janka a mam doma dlhúúúú tyč chrom asi na strip akurát takže až bude to spodne pradlo tak.............
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,