Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak ET-15 tam rozhodně nestrčíš, pokud si nevytáhneš blatníky do šířky. Bez toho by Ti ty kola lezly z kastle jak nějakému terenňákovi. Originál kola 6x14" mají myslím ET-42. Já mám 15" a ET-36 a je to tak akorát. Kola jsou skoro zároveň s kastlí. Takže hledej kola s ET 42 - 34. U nich nebudeš mít problémy.solim píše:
ET-15 je vnitřní šířka límce šlo by použít na lanose? Jak se to dá zjistit?![]()
![]()
Jelikož máme stejné vozy prosím o zaslání všech čísel na tvých elektronech abych věděl co mám schánět ( rozteč šroubů)15" a ET-36SkylineGTR píše:Tak ET-15 tam rozhodně nestrčíš, pokud si nevytáhneš blatníky do šířky. Bez toho by Ti ty kola lezly z kastle jak nějakému terenňákovi. Originál kola 6x14" mají myslím ET-42. Já mám 15" a ET-36 a je to tak akorát. Kola jsou skoro zároveň s kastlí. Takže hledej kola s ET 42 - 34. U nich nebudeš mít problémy.solim píše:
ET-15 je vnitřní šířka límce šlo by použít na lanose? Jak se to dá zjistit?![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |