svetla
Moderátor: Blue Lanos
svetla
Zdravím všechny.Kamoš si dal namiesto H4 60/55W žiaroviek - do svojho Matízka H4 100/80W a docela fakt dobre to svieti.Ešte aj prebrusil predné kryty svetiel a teraz už fakt nemá v noci problém že by niečo nevidel.Má niekto skusenosti s týmito žiarovkami(H4 100/80)? Vopred dik
- Reklama
preco by nepreniesli....100W robi okolo 8 amper na jedno svetlo...horsie to bude ked zapne aj dialkove. Vtedy to musi riadne oslnovat proti iduce auta a prud je vtedy 15A...co uz moze zahrievat privodny kabel, ale pochybujem ze to neprenese...skor poistka odide. Bo vtedy prenasa 30A a teraz presne neviem aka tam je
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Můžeš mě vysvětlit jak se to zapojuje?-peha- píše:Není to problém ja som mal 130/90W a plus 110W prídavné Ale každé vlákno malo relé,to znamená 6x relé a 6x poistka a potom sa nezohrieva nič no a svietivosť je skoro ako xenon
LANOS SEDAN: 1.6 16V SX: 185/60/R14 r.v. 97,man.KLIMA,LPG sekvenční
PEUGEOT 309
PEUGEOT 309
-
- Kontaktovat uživatele:
No to je dost tešké vysvetlit ale asi takto drát který rosvecí střetávací se napojí na 2x relé a od nich na žárovky no a potom to jisté s dálkovým i přídavným potom Ti vlestne vypínač spína jenom relátka které mají vlastní napájení a poistky no a some sebou mají i hrubší kabely neni to ani ta moc složitý já nejsem elektrikář a zvládnul sem To ,tak to skus Jo a ty relé sou tam proto že silné žárovky by Ti odpálili kabely a vypínače(moje vlastní skusenost)
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim že to neni problém protože se počas jízdy chladí no ale přez den by to chtelo nejaký denní svetla a to už proto že ty žárovky teda kvalitní sou dos drahý Já sem mnel na OPLÍKU v parabolách přidaný ješte 21W žárovky no a ty svítili přes den neboť jedna 130 stála 800sk a to když vyhorí a mne se to stalo tak to neni sranda protože je vetšinou prodávaj v páru