Řízený kat je vpodstatě nesmysl, je to prostě jen "trubka" vyplněná tubičkami, na jejichž povchu je nanesená chemická sloučenina, která umožňuje průběh reakcím, které snižují obsah škodlivých látek ve výfukových plynech.
To řízený znamená, že řídicí jednotka udržuje složení směsi tak, aby byla spálena většina směsi vzduchu a paliva (říká se tomu, tuším, stechiometrický poměr).
OTÁČKOMĚR DO MATIZE 2002
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u těch výfuků, tak mi ještě prosím poraďte kde seženu na netu za slušnou cenu takový ten šnek před katalyzátorem ( mám na mysli takový ten tlumič pohybu výfuku - nevím jak se tomu nadává )???
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Pružnou spojku mají všude v autodílech, příp. výfukových speciálkách. Nejlépe koupit tam, kde ti to i namontují. Cenovka bude lepší.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
OK a nějaké internet. stránky přeci jen neznáš???Ondras píše:Pružnou spojku mají všude v autodílech, příp. výfukových speciálkách. Nejlépe koupit tam, kde ti to i namontují. Cenovka bude lepší.
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
-
- Kontaktovat uživatele:
tyhle věci kupuju v kamenných obchodech, nebo řeknu v servisu ať to seženou kde chtějí.
jinak pro díly na net chodím zde:
www.jcauto.cz
www.autokelly.cz
www.mjauto.cz
www.autobenex.cz
www.autodilykrc.cz
www.spei.cz
Ale jak říkám, takové to běžné radši nechám na servisu, protože je lepší, když se v nákupu spletou oni (a sami si vyřídí výměnu), než já. Sám si kupuju díly, u kterých přesně vím, co kupuju a seženu si je levněji než servis, který mi je namontuje (pokud nemontuju sám).
jinak pro díly na net chodím zde:
www.jcauto.cz
www.autokelly.cz
www.mjauto.cz
www.autobenex.cz
www.autodilykrc.cz
www.spei.cz
Ale jak říkám, takové to běžné radši nechám na servisu, protože je lepší, když se v nákupu spletou oni (a sami si vyřídí výměnu), než já. Sám si kupuju díly, u kterých přesně vím, co kupuju a seženu si je levněji než servis, který mi je namontuje (pokud nemontuju sám).
|\/| /\ '|' | '/.