Nubira - za studena na tři válce
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Nubira - za studena na tři válce
Potřeboval bych poradit z Nubirou SX 1,6. Za studena buď nastartuje a po chvilce vynechá jeden válec a nebo už nastartuje bez jednoho válce. Je to otázka 10 - 15 minut než se zahřeje a pak už jede normálně bez jediného cuknutí. Svíčky a kabely vyměněný. Doslechl Jsem se že by to mohl dělat olej. Při výměně jsem použil Castrol GTX5 10W40. Nemáte prosím někdo zkušenosti s podobným problémem?
- Reklama
Promiň ale sem absolutní lama. Auto znam jen z vnitřku I ty kabely sem si nechal vyměnit v servisu. Problem byl v tom že když se mi ta potvora zahřeje už to neudělá dokud úplně nevychladne ( tak 3 - 4 hodiny ), a tak si myslel že už je to v pořádku. Hledam kde se dá, protože teď má dovolenouTomáš píše:Cívka je pro dva válce jedna ( má dva vývody ) , je z boku ma motoru , to jistě víš , když jsi měnil kabely , ale radši si jí někde pujč na zkoušku .
Mám podobný problém. Na jednom válci mi to háže malou jiskru. Svíčky, kabely, olej, atd. vše vyměněno. Žeprý to bude cívka. ale nemám tam cívku dvojkontaktní. ale 4kontakní a nikde nemůžu sehnat novou za rozumnou cenu. U Oplu v Olomouci chcou za ni 6 800,-
Nám Nubiru 1,6, r.v.1999 Combi na LPG. Jo a hlavu a těsnění sem již taky vyřešil.
Nám Nubiru 1,6, r.v.1999 Combi na LPG. Jo a hlavu a těsnění sem již taky vyřešil.