Pěkný den
I když jsem se rozmýšlel jestli ten "Pěkný den"ale ono to jinak nejde život jde dál.Ale musím přiznat že je mi z toho často smutno jak jsou lidi nepoučitelný!!!Většina si myslí že jemu se nic nestane.Ale máš Jirko pravdu že se to musí připomínat a že by si každý měl uvědomit že život nejde žít na zkoušku!!!
Ať nám jezdí a nezlobí
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. )
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
No a dopsala tu SMSku nebo ne... to tam nějak chybí...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Nikdo není svatý ale tohle video je hovadina už jen proto,že ta Fiesta co narazí potom do toho Káčka jede v protisměru,pokud vím tak se v Británii jezdí vlevo,ta Fiesta ale jela v pravém pruhu,takže kdyby se nesrazilo to Káčko s tím Mondeem tak by se srazila ta Fiesta s tím Mondeem,která jela v protisměru...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...