Olej do prevodovky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Olej do prevodovky
Ahojte chcel by som sa spýtať , že kde je nejaká mierka na olej v prevodovke.Lebo mi niekedy nejde zaradiť 5 rýchlostný stupeň, musím podradiť a neskor sa mi to podarí ale nie je to previdelne.Vraj tam mám možno malo oleja.Mám 1,5 gl 8 ventil.A nemate niekdo podobný problém s prevodovkou???
- Reklama
Mal som problem s 2-kou, tazsie sa radila a tak som tam pridal asi 2 dcl oleja a je to OK. Ako zamlada. Mierka tam ziadna neni, ale je tam taky stuplik (asi odvetravak) a ten som stiahol a velkou striekackou som tam dal ten olej. A bol som taky sikovny ze ten stuplik mi spadol a uz som ho nenasiel a tak som to musel riesit nahradou
převodovky
.....newnexia napadají mi synchrony, jinak o oleji je tady toho na nettu no.... dost hodně....o originálu ( JRD Shell TA automatic )...teď jsem viděl v jedné prodejně OPEL " červený " převodový, olej to by taky mohla být originál náplň...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Zdravim ta mam jeden problem...mam auto Daewoo Nexia 1.5 16V GLX a treba mi doliat do prevodovky olej tazsie sa mi radia rychlosti a neviem kde je ten stuplik co si napisal prezrel som celu prevodovku a nic som nenasiel...nebudes ochotny a nenapises mi kde sa to presne nachadza?ci pri rozdelovaci alebo pri snimacu spatecky alebo kde vopred diki maj sa.
Ale urcite ti tu dam aj fotku (ale az zajtra doobeda, rano budem glho spat ) a ty si zatial najdi nejaku striekacku (inak to tam asi nedolejes, ja som kupil v lekarni taku 250 ml asi za 80 Sk) a dolievaj to tam asi tak po 100 ml a vyskusaj ci je to lepsie. Vela nelej, pretoze mam obavy ze by to tiez skodilo, zrovna tak ako malo, takze DOLIAT 0.1 l A VYSKUSAT CI JE LEPSIE Mierku som na ptevodovke nenasiel (teda neni) a neviem ako zmerat hladinu, ale jeden znamy mi hovoril ze by to malo byt az po nahon tachometra, no to sa mi zda byt asi vela (ked sme pri tom nahone tach. aj tadial by to islo)Dark69 píše:Zdravim ta mam jeden problem...mam auto Daewoo Nexia 1.5 16V GLX a treba mi doliat do prevodovky olej tazsie sa mi radia rychlosti a neviem kde je ten stuplik co si napisal prezrel som celu prevodovku a nic som nenasiel...nebudes ochotny a nenapises mi kde sa to presne nachadza?ci pri rozdelovaci alebo pri snimacu spatecky alebo kde vopred diki maj sa.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no..ono na domceku radenia na prevodovke..ze taka matica z ciernym stupliikom..
a ja by som doporucil to na 10r Nexii vymenit cele..
teda celu olejovu napln..
lebo ten olej vyzeraa fakt hrozne..
ked ho clovek vypustii..
a ja by som doporucil to na 10r Nexii vymenit cele..
teda celu olejovu napln..
lebo ten olej vyzeraa fakt hrozne..
ked ho clovek vypustii..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- congo
- Kontaktovat uživatele:
no ja som konecne dolial olej do prevodovky asi 1liter a konecne to radi ako to ma
bol som s tym v daewoo servise a bolo mi povedane ze aj keby som tam nalial viac ako treba, tak nepotrebny olej prevodovka vytlaci. tak som to robieval aj na skode 120
bol som s tym v daewoo servise a bolo mi povedane ze aj keby som tam nalial viac ako treba, tak nepotrebny olej prevodovka vytlaci. tak som to robieval aj na skode 120
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km