Zilko je to pekné a docela dobre to svietí lebo to čo som mal na OPLI stálo za prd modré to bolo ale nevidel som nič na budíkoch tato je fakt vydarené si šikulka
hodil som tam modre led diody. Do mensich budikov po 5 a do vacsich po 12 led diod. A z vrchu su 4 cervene na rucicky. Este tlacidla na digit. klime su modre.
Zaujímavé na OPLI som mal tiež vysoko svietiacé diódy ale na budíky som nevidel bolo to na efekt ale inak strašne zlé na to aby sa s tým jazdilo To tvoje vyzerá fakt skvelo no je možné že novšie vozy majú iný rozptyl svetla v palubke takže sa to dá dobre realizovať
Chlapi jak se leze do digi klimy na zarovicky a na podsvetleni tlacitek mlhovek atd.? Do ted mi stacilo na opravu osvetleni spravna rana ale naposled jsem si uz malem omlatil ruku a jen bliklo tak musim uz na to ne po rusky!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No musis vybrat cely spinac, rozobrat ho a ta ziarovka je v nom. Teraz ale neviem ci tam je led dioda alebo ziarovka, lebo v spinacoch na okna su zelene led diody a tiez mi nesvietili ale ani jedna.
ovladac klima se musi vyndat cely odpojit vsecky hadicky a tahla a konektory.pak tam jsou (teda u nubiry to tak je)2 zarovky utopene v tom ovladani a je na ne potreba dlohych klesti nebo rozebrat cely ten panel a vyndat je uz rukou.
mlhovky maji zarovku ktera se spatne shani je namotana na plastove patici (da se koupit samostatne a namotat ji na patici)ale doporucuji to vyndat a prohlednout si to osobne.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
presne tak treba vybrat ovladaci panel digit. klimy, drzi na 4 srobkoch s predu, odpojit 1 konektor a potom ju treba zozadu rozobrat. Je tam len par srobkov. No a je tam myslim 5 ziaroviek v plastovej patici
Jasne dnes jsem do toho hrabal a svitily mi dve a jak jsem dohrabal nesviti zadna...
Co to jsou zac za zarovky a jake si tam daval jsou to takove male zgoly a je na nich natahla zelena olacka
Jinak jen kvuli jedne je to potreba rozsroubovat a to te co je pod ovladaci teploty jinak ostatni jsou pristupne...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG