Nestartuje po vyjazdeni nadrze

Moderátor: Blue Lanos

Sato
Kontaktovat uživatele:

Nestartuje po vyjazdeni nadrze

Příspěvek od Sato »

Mam taky maly problem... Dnes rano sa mi podarilo vyjazdit nadrz dosucha...

Dolial som asi 12 litrov benzinu.

Vytiahol som privod paliva do motora aby som ho odvzdusnil. Nasunul som aj hadicku a skusal som ustami tahat ale nic len som sa nadychal benzinu. :cry:
Benzin som vytiahol asi na 10cm v hadicke, ale viac to neslo.
Obrázek
(Vie mi este niekto povedat co je to ta vec co je vlavo na privodnej hadici? Myslim to leskle okruhle)

Pomohol som si aj manualnym spustenim palivoveho motorceka, aby mi natlacil benzin ale tiez nic.
Obrázek

Vie niekto este poradit co moze pomoct?
Naposledy upravil(a) Sato dne sob srp 04, 2007 20:55, celkem upraveno 1 x.
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ty indiáne to čo ťa napadlo :lol: no vieš mne sa to to podarilo na OPLI a asi to bude podobné proste v nádrži je také čudo že keď by sa porušilo benzinové vedenie tak sa tam zavrie taká klapka a tým že teraz ťaháš benzin tak vlastne to berie len vzduch z hornej časti ale neviem určite či je to aj pri Esperu jo z provozniť to bol problémik ale robil mi to kamoš ;)jo len u mna bola výhoda že to bol karburátor a tak stačilo naliať benzin do komory no a potom sa to odvzdušnilo samo ;)
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

-peha- píše:Ty indiáne to čo ťa napadlo :lol: no vieš mne sa to to podarilo na OPLI a asi to bude podobné proste v nádrži je také čudo že keď by sa porušilo benzinové vedenie tak sa tam zavrie taká klapka a tým že teraz ťaháš benzin tak vlastne to berie len vzduch z hornej časti ale neviem určite či je to aj pri Esperu jo z provozniť to bol problémik ale robil mi to kamoš ;)jo len u mna bola výhoda že to bol karburátor a tak stačilo naliať benzin do komory no a potom sa to odvzdušnilo samo ;)
No poznam dvoch majitelov Espera, co mali rovnaky problem a vyriesili ho rovnakym sposobom, akym som to skusal ja... ale u mna to nefunguje... :cry:
R.I.P

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Fúha tak to potom neviem a čerpadlo Ti isto ide lebo bez benzinu som videl velmi rýchlý kolaps tak dúfam že to nieje tvôj prípad :? Dúfam že sa ozve dáký majster lebo tu som vedla :cry:
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Čo nemáš na benzín?Natankuj plnú a ked si mal velké štastie tak čerpadlo vydržalo ináč aj to vymeniť.Obrázek
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

dedo.miki píše:Čo nemáš na benzín?Natankuj plnú a ked si mal velké štastie tak čerpadlo vydržalo ináč aj to vymeniť.Obrázek
No na benzin by aj bolo... len trebalo ist natankovat :roll:
Motorcek asi vydrzal lebo este pocut nejake zvuky... zda sa mi akoby isiel naprazdno... tak neviem... moze to byt aj nejakou klapkou ktoru spominal peha ?
R.I.P

dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

ale potrebuješ viac benzínu v nádrži.A čerpadlo môže točiť a nedá benzín .Takto odchádzajú všetky čo idú na prázdno.
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

dedo.miki píše:ale potrebuješ viac benzínu v nádrži.A čerpadlo môže točiť a nedá benzín .Takto odchádzajú všetky čo idú na prázdno.
Cize tych 12 litrov co som dolial nestaci? treba viac? Kolko asi?
R.I.P

conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

K čerpadlu se pod sedačkou dostaneš, tak zkus zjistit tam jestli z toho de benzín nebo ne, taky by mě zajímalo co je to kulatý na vedení.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No teraz som pozeral na OPLI sa to volalo spetná klapka no a keď som v tedy ani neviem čo robil tak som povolil palivovú rúrku a ono sa to zavzdušnilo a nepomohlo mi ani20l až keď so to s božou pomocou naštartoval tak sa to samo odvzdušnilo ale fakt neviem či to na Esperku pomôže :?
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Tady už poradí jen JRD McLAREN
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Rumcajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rumcajz »

zdar...
.. 1, - vyskúšaj čerpadlo ( jak písal Conpet ) aj keď vrčí môže byť OFF
.. podľa mňa ničím iným to nebude..

.. mne keď došiel na nulu, tak som natankoval a tiež mi nešlo naštartovať.. až na druhý deň mi chytil, asi keď stiekol cez hadičky...

čús
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
sopco

Příspěvek od sopco »

treba doliat aspon 5-10l benzinu, potom pod zadnou sedankou z cerpadla odpojit hadicku a cerpadlo prefuknut poriadnym tlakom vzduchu, je to riesene, ze ak ti dojde benzin, tak je tam nejaky kuzel ktory sa zasekne ako nejaka klapka a malo by to sluzit na ochranu cerpadla, mozno by pomohlo aj nechat auto par dni postat ale ja som to riesil prefuknutim pomocou kompresora a islo to hned. Vela zdaru
DAEWOO ESPERO 1.5 16V r.v.96
MAZDA 6 WAGON 2.0D r.v.06
Rodis

Příspěvek od Rodis »

Ja ešte ako úplne čerstvý majiteľ NEXIE som pri takmer prázdnej nádrži odstavil na šikmej ploche/nádrž bola vyššie, teda pravá strana auta/ a už som nenaštartoval. Prišiel mi pomôcť kamarát, ktorý pracoval v servise a to takým spôsobom, že odrezal koncovku hadičky z bicyklovej pumpy, otočil v pumpe piest aby ťahala a nie fúkala. Potom odpojil hadičku prívodu paliva pred karburátorom alebo čo to je v motorovej časti a ťahal až kým nenatiahol benzín do pumpy. Potom hadičku napojil späť amotor naskočil.... Čerpadlo nedokáže samo natiahnuť benzín keď bolo zavzdušnené aj keď je už natankované.
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...

Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
ceysy

Příspěvek od ceysy »

Rodis píše:Ja ešte ako úplne čerstvý majiteľ NEXIE som pri takmer prázdnej nádrži odstavil na šikmej ploche/nádrž bola vyššie, teda pravá strana auta/ a už som nenaštartoval. Prišiel mi pomôcť kamarát, ktorý pracoval v servise a to takým spôsobom, že odrezal koncovku hadičky z bicyklovej pumpy, otočil v pumpe piest aby ťahala a nie fúkala. Potom odpojil hadičku prívodu paliva pred karburátorom alebo čo to je v motorovej časti a ťahal až kým nenatiahol benzín do pumpy. Potom hadičku napojil späť amotor naskočil.... Čerpadlo nedokáže samo natiahnuť benzín keď bolo zavzdušnené aj keď je už natankované.

Tak toto je systém ako by to malo fungovať! Toto mi spomínal aj môj mechanik.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“