bumi bumi bum
Moderátor: Blue Lanos
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
bumi bumi bum
a je to tu opat, no comment:
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
- Reklama
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
len dodam, ze tentokrat som nebol na vine, sundal som drzeho sveda co mi vliezol na hlavnu, ked som isiel vyhladnuty na obed
pravda je taka, ze presne o toto sa snazim uz dlhsiu dobu, ten naraznik som uz potreboval novy a aj blatnik opravit, hlavne ak mi to niekto zaplati ... ale moje povestne stastie zase uradovalo a je to cudzinec, to som zvedavy kolko bude trvat kym mi vratia moju spoluucast (5000) ... teda kym ju vymozu od neho ...
zabavne je aj to, ze mi policajti nedali vobec nic, ziaden doklad ani prd ...
ze poistovna si to stiahne sama z ich servru, to som zvedavy ked to pojdem za par hodin nahlasit co mi povedia, ze nemam skoro ziadne udaje o skodcovi ...
pravda je taka, ze presne o toto sa snazim uz dlhsiu dobu, ten naraznik som uz potreboval novy a aj blatnik opravit, hlavne ak mi to niekto zaplati ... ale moje povestne stastie zase uradovalo a je to cudzinec, to som zvedavy kolko bude trvat kym mi vratia moju spoluucast (5000) ... teda kym ju vymozu od neho ...
zabavne je aj to, ze mi policajti nedali vobec nic, ziaden doklad ani prd ...
ze poistovna si to stiahne sama z ich servru, to som zvedavy ked to pojdem za par hodin nahlasit co mi povedia, ze nemam skoro ziadne udaje o skodcovi ...
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
hohohoooo poisťovňa si to stiahne zo servra polície tak na toto si ešte počkáme mal som 4 nehody ale toto počujem poprvý krát u nás ešte dllllhooo bude treba papiere
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
no pani, ja dufam ze hej, lebo nemam vobec nic ohladom toho, uz to vidim ze budem volat na nehodove aby mi odfaxovali papiere, resp. tam budem musiet ist osobne, uvidime vcera sa mi tam uz nechcelo volat, nemal som si chut kazit vecer, na celej veci ma najviac stve vzdy co s tou poistovnou ... nikdy neviem ...
btw: prvy krat v zivote som fukal
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
Viktor píše:no pani, ja dufam ze hej, lebo nemam vobec nic ohladom toho, uz to vidim ze budem volat na nehodove aby mi odfaxovali papiere, resp. tam budem musiet ist osobne, uvidime vcera sa mi tam uz nechcelo volat, nemal som si chut kazit vecer, na celej veci ma najviac stve vzdy co s tou poistovnou ... nikdy neviem ...
Kamarat mal buracku a zistilo sa ze vinnik nema zaplatenu zakonnu poistku. Tak mu policajti sami poradili, nech zajde na druhy den k nim a vypyta si tzv.relaciu. Zaplatil nejakych 200 sk v kolkoch a mal papier, ktory mu stacil pre poistovnu.
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
- Blue Lanos
Dufam, ze sa to vyriesi k tvojej spokojnosti Ozaj ty tusim vies aj meno toho sveda nie? Sundalsom to bol, ze?Viktor píše:len dodam, ze tentokrat som nebol na vine, sundal som drzeho sveda ...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
neboj aj svetlo je v haji chlapik z poistovne si vsimol ze je kusok z umelej hmoty dnu v motorovom priestore ulomene, tak doskrabal cele svetlo a zaver je ze vymena ... takze aj svetlo pojde do prec.
Inak 30t KC sa mi zda nejak moc za blatnik a svetlo, ja som to cele vyratal aj s blatnikom, naraznikom + vystuhou, svetlom do cca 25t SK
V pondelok ide milasik do nemocnice tak som zvedavy, lebo chlapik v servise povedal ze vyklepavat vystuhu nebudu, ze nie su otroci (z poistovne dali 1h na vyklepanie vystuhy) a ona uz bola trochu nacata, tak povedal, ze ju vymeni celu a napise to ako novy naraznik, tak som zvedavy ako to dopadne ...
Inak 30t KC sa mi zda nejak moc za blatnik a svetlo, ja som to cele vyratal aj s blatnikom, naraznikom + vystuhou, svetlom do cca 25t SK
V pondelok ide milasik do nemocnice tak som zvedavy, lebo chlapik v servise povedal ze vyklepavat vystuhu nebudu, ze nie su otroci (z poistovne dali 1h na vyklepanie vystuhy) a ona uz bola trochu nacata, tak povedal, ze ju vymeni celu a napise to ako novy naraznik, tak som zvedavy ako to dopadne ...
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
ja tiez dufam, povodne som chcel ist pred pol rokom k JRDmu pozvarat tu prasklinu na druhej strane narazniku, vidim, ze bolo dobre, ze som chvilu pockalBlue Lanos píše:Dufam, ze sa to vyriesi k tvojej spokojnosti Ozaj ty tusim vies aj meno toho sveda nie? Sundalsom to bol, ze?Viktor píše:len dodam, ze tentokrat som nebol na vine, sundal som drzeho sveda ...
lanos
....co to je za nesmysly....po policajtech chci protokol - určení viny - číslo jednací atd....to je jejich povinnost a to snad platí i u Vás na slovensku a to mám pro pojišťovnu aneb co není napsané černé na bílém a potvrzené, to už zítra nemusí platit....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico