Reklamy Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
No hele elektriky se bojim jak cert krize a rozebirat palubku...to to radeji budu mit tak jak mam...v zivote bych to nedal zpatky dohromady...ale jako libilo by se mi to...
Takze slo o zert...pokud mi to vymenis tak te pozvu na pivo...
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz jsem mel palubku rozebranou a neni v tom zadnej problemGoose píše:No hele elektriky se bojim jak cert krize a rozebirat palubku...to to radeji budu mit tak jak mam...v zivote bych to nedal zpatky dohromady...ale jako libilo by se mi to...Takze slo o zert...pokud mi to vymenis tak te pozvu na pivo...
![]()
![]()
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Ale zvladl par sroubecku a vymena zarovky neni zas tak komplikovany. Ale mam strach pokud si tam dam modre podsviceni, aby se to netlouklo s dalkovejma a nebo jestli nebude potreba na budikach zmenit pozadi na bileGoose píše:No tak ty ses sikulka...ale co ja...ja bych to nezvladl...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele ftipálci já som kvôli zelenému vimenil aj rádio pretože svietilo na modro a neviem si predstaviť prerábku osvetlenia klími a ovládanie skiel proste mne sa to teraz takto páčí a k tomu ako je to v tom videu tak to nieje led diódami ale plazma a to nieje lacná vecička kamoš to má v Octávii a dosť to stálo jo ale je to paráda k pohledaniu no ale peniaze sú treba na iné takže moja bude zatial svietiť zaleno
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
tak ja mam radio do modra, klimu mam manual tak tam jsou jenom diody a podsviceni oken jsou podle me taky jenom diody. U kamarada jsem videl ze to ma do modra, ale musel vymenit pozadi budiku z cerneho na bile.-peha- píše:Hele ftipálci já som kvôli zelenému vimenil aj rádio pretože svietilo na modro a neviem si predstaviť prerábku osvetlenia klími a ovládanie skiel proste mne sa to teraz takto páčí a k tomu ako je to v tom videu tak to nieje led diódami ale plazma a to nieje lacná vecička kamoš to má v Octávii a dosť to stálo jo ale je to paráda k pohledaniu no ale peniaze sú treba na iné takže moja bude zatial svietiť zaleno![]()
![]()