Nexia mojí přítelkyně / Alu kola
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia mojí přítelkyně / Alu kola
Ahoj, vzhledem k tomu ze se tu obcas resi jaky kola tak se chci pochlubit, pritelkyni na nessinku sme ted obuli 6jx15 ET38 s 195/50 R15 a vypada to dle me pekne... kola jsou origo SEAT Toledo GT, jeste je tam napis, ten snad casem zmizi... co na to rikate? (auto je neumyty, holt prselo tak po tydnu vypada takto....
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Bajo, už jsem Ti kola vychválil přes ICQ, ale vychválím je i tady na foru... Nicméně se mi zdá, že tyto kola začínají být až moc módní v poslední době a na srazech je má už docela dost lidí, takže brzo ztratí punc originality. Ale opravdu pěkné!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Kola
Tak také som mal na Nexii (205/45/15 Firestone disky Fondmetal, chip na 77 kW + filter K&D) bola super !!!
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
Re: Kola
ten vykon si po cipnuti meral? a kde si to nechal cipnut?zovi píše:Tak také som mal na Nexii (205/45/15 Firestone disky Fondmetal, chip na 77 kW + filter K&D) bola super !!!
Nexia GTX 1.5 16V 1996
Tak také som mal na Nexii (205/45/15 Firestone disky Fondmetal, chip na 77 kW + filter K&D) bola super !!!
Nebolo to merané nestihol som to !
Hlavne to bolo cítiť po načipovaní to išlo ako žihadlo!!! Hlavne s tými kolesami !!! Až mi je jej ľúto
Nebolo to merané nestihol som to !
Hlavne to bolo cítiť po načipovaní to išlo ako žihadlo!!! Hlavne s tými kolesami !!! Až mi je jej ľúto
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
-
- Kontaktovat uživatele: